Eyeliner Avon - Glimmerstick diamonds in Twilight Sparkle

15 iunie

Buna seara dragele mele doamne! Sper ca ati avut o saptamana placuta si ca va pregatiti pentru un weekend deosebit. Singura mea ambitie pentru maine este sa fac un efort supraomenesc si sa ies din casa in timpul zilei, performanta pe care nu am mai reusit-o de vreo doua saptamani. Prea am dormit ca o morsa toata ziua :D
Asaaa, acum ca am inceput aceasta postare intr-un mod sublim, hai sa o incheiem apoteotic cu un nou review ;) Este vorba de un creion de ochi de la Avon care s-a regasit si printre preferatele lunii trecute. Ca sa mai deviez un pic de la subiect (nu stiu de ce, dar e o placere pentru mine sa fac asta in aceasta seara, cred ca am un chef deosebit de vorba), despre Avon eu am o parere asa si asa. Mai exact, am intalnit produse care au fost foarte bune, tinand cont de pret, sau produse foarte proaste care nu meritau nici doi lei. Cert e ca mai primeste mama uneori cataloage de pe la colege si cand imi bag nasul prin ele parca nu ma pot abtine sa nu comand cate ceva.


Sa revenim la eyelinerul Glimmerstick dimonds. Evident ca m-a sedus prezentarea din catalog. Acolo se vedea un albastru intens, cu niste particule stralucitoare. Asta se intampla acum ceva vreme, sa tot fie jumatate de an. L-am comandat si am avut surpriza sa descopar ca nuanta reala nu era chiar atat de puternica si de deschisa ca in catalog darrr mi-a placut oricum.


Nu este un dermatograf extraordinar din punct de vedere calitativ, dar este ok. Pretul este undeva pe la 11-12 lei (la oferta l-am luat eu, dar cred ca mai tot timpul sunt oferte ca banuiesc ca nimeni nu il cumpara la pret intreg). Ca un punct slabut este faptul ca mina e destul de dura si trebuie insistat mai mult la aplicare astfel incat payoff-ul sa fie multumitor. Culoarea insa este frumoasa - eu am nuanta twilight sparkle si are un sclipici destul de discret. In ceea ce priveste rezistenta nu este un campion, dar poate ocupa cu gratie un loc de mijloc. Are tendinta de a curge un pic la coltul ochiului, acolo unde este partea predispusa la lacrimare.


Ce imi mai place la el este sistemul retractabil. Nu e nevoie sa il ascut si parca este mai la indemana asa. De asemenea, nu mi se pare ca se consuma cu usurinta, deci este destul de spornic.


Si pentru ca va ziceam ca atunci cand vad un catalog nu ma pot abtine, iar creionul este destul de "pe terminate", am vazut luna trecuta o noua editie - Glimmerstick Chromes. Am luat nuanta night star. Difierenta este in acele particule stralucitoare, care la Dimonds erau mai puternice, pe cand la Chrome sunt mai discrete.


 Nuantele nu sunt atat de diferite atunci cand le pui una langa alta, ultimul achizitionat fiind un pic mai spre mov, mai inchis, pe cand primul este mai spre gri. Primul de sus este Twilight sparkle, iar cel de jos este Night star.


Desi as mai vrea sa trag de timp si sa va mai tin de vorba, cam asta a fost parerea mea :). Este un produs ok, conform pretului dat. Culoarea e frumoasa si l-as recumpara si a doua oara.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii