Un pic de shopping (la reduceri!)

19 ianuarie

Salutari din Rio, doamnelor! Planuiam sa scriu inca de saptamana trecuta, insa a trebuit sa cumpar adaptor pentru laptop, iar despre calitatea internetului nici nu mai vreau sa comentez. In fine, important e ca pot sa va povestesc despre ceea ce am cumparat eu in ultimele saptamani inainte sa se termine perioada de reduceri. Daca va place vreun articol de imbracaminte dintre cele prezentate, poate aveti noroc si reusiti sa il gasiti in magazin!


Parca niciodata nu am suficiente sacouri. De regula, atunci cand cumpar unul nou fac o pasiune pentru el si il folosesc in toate combinatiile posibile, apoi il uit in sifonier. Inca nu am apucat sa il port pe cel de la H&M, dar deja ma vad imbracata cu el, o pereche de jeansi si cizme, pregatita sa infrunt iarna.


De la Zara am reusit sa gasesc o bluza fara maneci, dintr-un material foarte moale. Datorita formei "clopot", este extrem de comoda si usor de purtat in zilele calduroase. Deja am folosit-o in combinatie cu pantaloni scurti. Pretul a fost pana in 40 de lei.


Mi se pare foarte greu de gasit o helanca buna, care sa se aseze perfect pe corp. Am una cumparata acum vreo trei ani si de atunci tot caut sa imi extind colectia. Cele vazute pana acum sunt prea largi si dintr-un material care nu este suficient de moale. De data aceasta am gasit una la 49 de lei la Pull&Bear si, desi culoarea aceasta nu ar fi prima mea alegere, am pus-o imediat in cos. Sunt sigura ca o sa ma gandesc la un outfit care sa o includa.


De rochita asta de la Stradivarius m-am indragostit pe loc. Sta larg pe corp, fiind comoda, dar totusi extrem de draguta. Daca vreti sa o scoateti din anonimat, este suficient sa o combinati cu un colier mai pretentios. Pretul a fost pana in 40 de lei.


De la Mango am achizitionat un tricou simplu, negru, la pretul de 59 lei. Poate fi purtat in absolut orice combinatie, asa ca m-am gandit ca nu strica sa plec cu el acasa.


Tot la Zara am gasit un meieut alb, basic, pe care sa il port pe sub sacou in zilele reci sau deasupra costumului de baie in vacanta. Materialul este foarte moale si placut la atingere. Pretul? 13 lei.


Cei de la Kiehl's au avut pe la mijlocul lunii cateva zile cu 20% reducere la absolut toate produsele din magazin. De multa vreme voiam sa incerc Midnight Recovery Concetrate, asa ca am profitat de ocazie. Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream este pentru sora mea. Este deja al doilea borcanas pe care il foloseste, deci ii place foarte multe. S-ar putea sa fie urmatoarea mea alegere in materie de creme de ochi.


Creme de la Babor sunt extrem de bune, asa ca nu am rezistat si am cumparat una, chiar daca reducerea era destul de micuta. Simt nevoia sa schimb ceva in rutina de ingrijire a tenului si planuiesc sa fac si cateva tratamente cosmetice, ca sa il mai revigorez un pic. De aceea am facut o vizita la salonul Silhouette, locul de unde am luat si crema. Atunci cand in punga am gasit si nistre mostre Guinot, am chitait un pic de fericire :D

Cam astea au fost cumparaturile din perioada reducerilor. Deoarece a coincis si cu concediul, m-am abtinut sa fac gaura in buget. Totusi, cred ca am gasit cateva articole foarte dragute, pe care le pot purta mai tot anul. Voi ce v-ati luat? Daca inca nu ati pornit in expeditie de shopping, va urez sport la cumparaturi!!!

You Might Also Like

0 comentarii