Prima iubire | Bioderma Sensibio H2O

27 ianuarie

Prima iubire in materie de produse demachiante a fost si va ramane Bioderma Sensibio H2O. Imi aduc aminte si acum ca am cautat in farmacii pachetul acela bundle, in care avei doua sticlute la pret special. Tocmai ce incepuse nebunia cu apele micelare si muream de nerabdare sa incerc si eu una. De altfel, chiar si acum, dupa ani, ma bucur cand gasesc respectiva oferta.


Odata convertita la apa micelara, nu am mai putut sa ma intorc la demachiantul crema. Cand apar produse noi le incerc constant, insa nu reusesc sa ma obisnuiesc cu senzatia aceea de alunecare cauzata de produsele cremoase. De asemenea, am testat si demachiantele bifazice. Acestea mi se par multea prea uleioase si parca imi intra in ochi. 
Ideea cu Bioderma Sensibio H2O este faptul ca are consistenta apei si se comporta ca atare. Nu inteapa ochii si nu irita pielea absolut deloc, deoarece este creata pentru ten sensibil si contine ingrediente calmante, care previn inflamatiile. Pur si simplu face ca machiajul sa dispara cu efort minim. De asemenea, nu are culoare si miros si nu usca pielea, astfel incat nu am acea senzatie de piele care "tine".


Dozatorul are marimea potrivita, asa ca nu am surpriza de a consuma inutil prea mult lichid, mai ales seara cand sunt extrem de ametita. De altfel, produsul este spornic. Intr-o seara normala eu folosesc doua dischete demachiante. Deoarece nu port mascara waterproof, reusesc sa curat machiajul foarte usor. Un truc pe care l-am invatat acum ceva vreme este sa desprind discheta in doua si sa o plasez pe ochi. O tin acolo cateva secunde si apoi o trec de cateva ori de jos in sus. Va promit ca daca incercati aceasta metoda rimelul o sa dispara cat ai clipi, fara sa fiti nevoite sa frecati inutil pielea sensibila din jurul ochilor. A doua discheta demachianta o folosesc pentru curatarea fetei.


Deoarece nu lasa reziduuri pe piele, se presupune ca nu este nevoie sa va clatiti fata dupa ce folositi aceasta apa micelara. Trebuie sa recunosc ca eu fac asta foarte rar, cand imi este teribil de lene. In aceste cazuri imi place sa folosesc trei dischete, pentru a fi sigura ca imi curat fata foarte bine. In mod normal, dupa ce ma demachiez stand comod in varful patului, fac o vizita la baie si apelez si la un gel de curatare.


Pe site-urile din afara Bioderma Sensibio H2O este considerat "a cult product" si cred ca pe buna dreptate. Daca vreti sa o incercati, dar fara sa cumparati produsul full-size, va recomand sa luati varianta pentru calatorie de 100 ml, care se afla intr-o sticluta adorabila. Pretul este in jur de 10 lei. Varianta de 250 ml costa 35 lei.

Voua va place apa micelara? Daca da, ce brand folositi?

You Might Also Like

0 comentarii