Impresii Dior Capture Totale One Essential serum

27 martie

Anul trecut am cumparat un set Dior. Impreuna cu o crema de fata full size, am primit si doua mostre generoase - o crema de ochi si un serum. Astazi vreau sa va povestesc despre serul Dior Capture Totale One Essential.

Nu pot sa spun ca este un review, ci doar parerea formata in urma folosirii mostrei. Banuiesc ca daca as fi beneficiat de varianta de 30 de ml (care costa "doar" vreo 350 lei) as fi putut face un review amanuntit :D


Serul contine AHA si Acid Glycolic, deci ar trebui sa aiba un efect usor de peeling. Astfel, pielea ar trebui sa devina mai luminoasa, mai curata, iar liniile fine sa se estompeze. De asemenea, produsele de ingrijire (crema de fata, spre exemplu) ar trebui sa isi faca mai bine efectul, deoarece se absorb mai bine in piele. Cam astea ar fi cele mai importante atribute descoperite, in urma unui research pe net.Ce spun eu? Ei bine, m-a impresionat faptul ca o mostra arata asa de bine. Ma refer la recipient, evident. Este din plastic si prevazut cu pompita. Mi se pare ca astfel de detalii fac diferenta intre un brand normal si unul de lux.


Textura este de gel, nu extrem de lichida. Intra foarte repede in piele si dupa aplicare am senzatia de prospetime. Un bobulet de produs este suficient pentru toata fata, deci este spornic. Eu l-am folosit seara, inainte de aplicarea cremei de noapte.

 

Efecte extraordinare n-am observat si nici nu ma asteptam la asa ceva dupa o luna de zile (cam atat m-a tinut mostra). Totusi, pot zice ca in perioada folosirii am observat ca tenul era mai luminios, mai proaspat (cum ziceam si mai sus), mai odihnit. Stiti voi, vorbesc de stralucirea aceea sanatoasa, pe care o ai dupa ce te-ai odihnit bine. Din pacate nu am vazut nicio imbunatatire a aspectului ridurilor fine, desi am citit review-uri pe internet in care alte persoane chiar au simtit diferenta.

L-as recumpara? Nu prea ma lasa sufletul sa dau 350 lei pe sticluta de 30 ml, dar nu m-ar deranaja sa il primesc cadou :D Sunt curioasa daca efectele ar fi fost mai intense si mai vizibile dupa o folosire mai indelungata.

Voi l-ati incercat?

Va pup!


You Might Also Like

0 comentarii