Bourjois Gloss Effet 4D - Review

27 aprilie


Glossul Effet 4D de la Bourjois il am de ceva timp, cam de un an, dar la inceput nu l-am prea folosit. Insa, in ultima vreme, odata ce a venit si caldura, am inceput sa ma atasez de el J


Este un gloss decent, intr-o nuanta draguta si naturala, care subliniaza culoarea buzelor. Are o textura destul de cremoasa, chiar lipicioasa as spune. Am facut prostia sa ma dau cu el intr-o zi cu vant si in 2 minute tot parul era lipit de buze. Intregul drum pana la serviciu m-am luptat sa il scot de acolo, dar fara succes. Ca si rezistenta eu zic ca este destul de slab. Bine, am si prostul obicei de a-mi roade buzele, deci n-are nicio sansa saracul.

Culoarea este nr. 2

Ce se vrea extraordinar si inovator la acest gloss este ideea de 4D. Dupa parerea mea este overpromising, o chichita de marketing, deoarece eu n-am observat nimic extraordinar cand il folosesc. A 4 a dimensiune este data de un sclipici ce se afla intr-un mic recipient atasat capacului. Practic, daca iti doresti mai mult, poti adauga pe buze si un pic de glitter. Eu sincer nu ma obosesc cu acest lucru, mi se pare destul de greoi si inutil. Sunt prea multi pasi - ma dau cu gloss, deschid capacul, iau cu degetul praful, il pun pe buzele deja cam lipicioase, ma spal pe maine. In plus, intr-una din zile s-a slabit capacelul si mi-a umplut toata geanta de sclipici.


Asa arata swatch-uit pe mana:


Si pe buze:


Si am pozat si varianta cu sclipici, ca sa vedeti diferenta:


Ca sa fiu sincera, nu cred ca as recumpara acest gloss. Ce imi place este culoarea naturala, dar ma cam supara consistenta lipicioasa.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii