Chanel Vitalumiere Aqua - un fond de ten cu ștaif

11 iunie

Cred ca sunteti de acord cu mine ca, daca obisnuim sa ne machiem, fondul de ten este un produs important in rutina. Pentru ca de regula imi place un look natural, intodeauna imi cumpar fond de ten care sa aiba acoperire mica spre medie si sa fie usor de aplicat. In acest moment, dupa cateva incercari esuate, am ajuns la doua mari iubiri: Bourjois Healthy Mix si Chanel Vitalumiere Aqua.
Despre primul v-am povestit acum muuuulti ani aici, insa despre Chaneluţ nu am apucat sa va spun prea multe, dar cred ca e cazul sa remediez situatia. 

Primul lucru care te loveste la el este pretul, stiu, dar na, obrazul subtire cu cheltuiala se tine :) In functie de eveniment si starea de spirit, eu le alternez pe cele doua, asa ca imi ia destul de mult pana sa termin o sticluta.

fond de ten Chanel

Fondul de ten Chanel Vitalumiere Aqua vine intr-o sticluta de plastic, fara pompa. E mica, usoara, deci usor de transportat, dar parca ii lipseste acel look & feel de produs scump (asta pentru ca vreau sa fiu carcotasa si sa spun macar si ceva de rau). Deoarece este un produs pe baza de apa, nu ulei, consistenta este putin ciudata, asa ca trebuie agitat extrem de energic inainte de aplicare, astfel incat sa fie omogen. De asemenea, pe mine ma surprinde de fiecare daca cum o picatura mica se intinde extrem de mult, deci este spornic.

fond de ten acoperire mica

Acoperirea este mica, ceea ce eu iubesc la nebunie. Incep aplicarea din centrul fetei si il intind spre extremitati. Dupa aceea, daca simt nevoia, mai iau putin produs si insist pe zonele unde simt ca imi trebuie acoperire mai mare. Eu folosesc degetele, pentru ca mi se pare cea mai eficienta metoda, mai ales tinand cont de consistena. Atunci cand vreau totusi acoperire mai mare si deci pun mai mult fond, imi place sa trec putin si cu o pensula curata peste fata, ca sa fiu sigura ca se uniformizeaza totul. Nuanta pe care o folosesc este Beige 30.


Alt mare plus este ca nu se simte deloc pe fata, dar chiar deloc! Nu usuca, nu incarca, nu scoate in evidenta zonele uscate. Si daca tot nu v-am convins, sa stiti ca nici nu se observa! Finish-ul este atat de natural si fresh, incat, daca il aplicati bine, lumea nici nu isi da seama ca e acolo. Atunci cand il port, am senzatia ca tenul meu e mai luminos si clar par mai odihnita.

Chanel Vitalumiere aqua beige 30


In ceea ce priveste rezistenta la transfer, as zice ca l-as incadra la categoria mediu. Se transfera, insa putin, tocmai pentru ca este genul de produs care se pune in strat subtire. De cand a venit primavara, simt ca de pe nas, unde zona e mai uleioasa, se ia mai repede, mai ales ca sunt purtatoare de ochelari. Deci nu stiu cat de util ar fi pentru o persoana cu tenul uleios, dar pentru ten uscat si mixt, chiar il recomand. De asemenea, se asaza bine peste SPF-ul folosit zilnic, SVR Sun Secure Blur SPF50. L-am incercat peste Bioderma Sebium Mat Moisturising Mattifying Fluid si iar nu am avut nicio problema.

Daca sunteti sensibile la parfum, sa stiti ca are in continut o cantitate mica, dar din ce am citit online, persoanele cu tenul sensibil care l-au incercat nu au avut probleme.

Ati folosit Chanel Vitalumiere Aqua vreodata? Va place? Ce alte fonduri de ten cu acoperire mica imi recomandati? Parca mi-a venit pofta sa mai experimentez putin :)




You Might Also Like

14 comentarii

  1. Chanel are doar produse bune de make up, eu iti recomand sa incerci si Guerlain si Bobbi Brown.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bobbi Brown e pe lista, dar nu stiu exact ce sa imi iau de la ei! Recomanzi ceva anume?

      Ștergere
  2. Am auzit numai de bine despre acest fond de ten. Nu am încercat pana acum produse cu acoperire lejera, dar acesta ma atrage.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie numai fondurile de ten cu acoperire mica imi plac :D Pup!

      Ștergere
  3. Suna bine chanel insa sunt posesoare de ten gras si cu imperfectiuni, iar acoperirea vad ca e foarte mica deci pe mine nu ma prea atrage

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu cum se comporta pe tenul gras, dar poate ceri o mostra din Sephora ;)

      Ștergere
  4. Nu am folosit nimic de la Chanel. Imi plac fondurile de ten care nu incarca fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de acest fdt nici eu nu am folosit altceva de la ei, dar acesta face toti banii. Pup!

      Ștergere
  5. Nu stiam de el si pot sa spun ca mi se pare foarte interesant. Eu folosesc CC cream de la Misha care are o texturea lejera si o acoperire mica spre medie. In plus are si SPF 42 ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost si eu la un moment dat fana CC, dar sincer nu am le-am mai incercat de multa vreme. Poate ar fi timpul sa o fac iar :D

      Ștergere
  6. Eu folosesc Catrice HD Coverage si imi place. Mi se pare ca are o acoperire buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot auzit de produsele Catrice, dar nu mi-am luat nimic de la ei. Ii pun pe lista, merci de recomandare!

      Ștergere
  7. Pare super faina textura acestui fond de ten. Daca retin bine, l-am testat si eu in magazine si imi placuse! 😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, imi place extrem de mult cat de usor este pe piele, pur si simplu nu il simti :*

      Ștergere