December Beauty Bloggers Meeting #3

15 decembrie

Desi nu am avut o saptamana tocmai usoara, nu am vrut sa o las sa treaca fara sa va povestesc despre December Beauty Bloggers Meeting, un eveniment ajuns la a treia editie care, asa cum ii spune si numele, se adreseaza bloggeritelor de beauty. Din pacate, eu am ratat intalnirea de anul trecut pentru ca nu am fost in tara, insa imi amintesc ca le-am urmarit cu mare atentie si un pic de invidie pe doamnele prezente acolo.


Cand am primit invitatia, m-a apucat o nerabdare teribila sa le vad pe fete. Pe cateva dintre ele le stiu foarte bine si imi sunt prietene, dar am descoperit si persoane noi, inclusiv bloggerite din tara, care au venit special ca sa ne cunoasca.


Cel mai mult mi-a placut atmosfera de prietenie. Nu stiu daca va puteti inchipui cum este cand se intalnesc 30 de fete pasionate de machiaj si skin care. Pe cuvant ca era o placere sa le privesti, dar mai ales sa le auzi. S-au schimbat pareri despre produse, secrete personale despre ce "merge" si ce nu si tips&tricks despre blogging in general.


A fost o surpriza placuta faptul ca au fost invitati si speakeri, precum Laura Musuroaea si Ana Sipciu de la Google, Corina Coman de la FCB, Mirela Vescan din partea Rimmel London şi Marian Tănase din partea Numeric Proof. De asemenea, ni s-au prezentat in exclusivitate doua produse noi pe care am inceput deja sa le testez: mascara Scandaleyes Xtreme de la Rimmel si crema de maini Cicaplast de la La Roche-Posay.


In pauza ne-am putut bucura de beauty barul Garner Olia si beauty cornerul cu manichiuri CND Vinylux si Alessandro Striplac. Desi imi facea foarte tare cu ochiul o oja rose gold Vinylux, am mers pe varianta de manichiura semi-permanenta, tocmai pentru ca nu mai incercasem asa ceva si eram tare curioasa cum se vede.



Nivea a avut grija de fericirea noastra nu numai cu produse de ingrijire a pielii, dar si cu o masa incarcata de cupcakes delicioase.


Ioana, Larisa si Cristina au fost organizatoarele acestei intalniri. Din experienta avuta cu jobul, pot spune ca este foarte greu sa te implici intr-un asemenea eveniment, deci am tot respectul pentru cele trei doamne, mai ales ca totul a iesit impecabil! Singurul meu regret este faptul ca in aceeasi zi s-a organizat si petrecerea de Craciun a firmei, asa ca am fost un pic de fuga si nu am socializat suficient de mult. Mi-ar fi placut sa stau mai mult de vorba cu fetele, dar sper sa recuperez data viitoare cand ma vad cu ele.

Pe langa timpul petrecut impreuna cu celelalte bloggerite, a cunostintelor cumulate in urma discursurilor invitatilor special, am plecat acasa si cu o multime de bunatati!


Acestea au fost oferite de:
Topline http://www.topline.ro/ cu brandurile Moroccanoil, Alessandro, CND, Babor, Academie, Guinot şi Joico
Beauty One http://www.beautyone.ro/ cu brandurile CHI şi label.m
Numeric Proof http://adhara.ro/

Melkior http://www.melkior.ro/
Yves Rocher http://www.yves-rocher.ro/
BU https://www.facebook.com/B.U.Romania
Str8 https://www.facebook.com/STR8mywayRomania
Elmiplant http://www.elmiplant.com/
Gliss http://www.gliss.schwarzkopf.ro/glisskur/ro/ro/acasa.html
La Roche Posay http://www.laroche-posay.com/
Vichy www.vichy.ro
Garnier www.garnier.ro
Coty www.coty.ro cu brandurile Rimmel London şi Sally Hansen
Bourjois https://www.facebook.com/Bourjois.Romania
Collistar https://www.facebook.com/pages/Collistar-Romania/205575719497693
Wycon https://www.facebook.com/profile.php?id=100004758737914&fref=ts

Sephora www.sephora.ro
Bioderma https://www.facebook.com/BIODERMARomania
Nivea www.nivea.ro
Benefit Cosmetics https://www.facebook.com/BenefitCosmeticsRomania

Hair Wellness …and More http://www.hairwellness.ro/
Elizabeth Bags https://www.facebook.com/pages/Elizabeth-bags/529429060524181?fref=ts

Fit & Go http://www.fitandgo.ro/
Bio Sculpture https://www.facebook.com/Salon.1Concept?fref=ts


Gazda intalnirii December Beauty Bloggers Meeting a fost cafeneaua`Caffe Tabiet, iar fotografiile au fost facute de Iulian Sima.

You Might Also Like

0 comentarii