Crema de corp Apivita din gama Royal Honey

22 octombrie

Doamne cum este ceata asta! In fiecare dimineata cand deschid ochii imi vine sa ma bag inapoi sub patura si sa dorm pana vine primavara inapoi. Ar trebui sa fie ilegal sa muncesti pe o asemenea vreme. Deoarece INCA nu am castigat la loto, trebuie totusi sa ma descurc cum pot, asa ca din kit-ul meu de supravietuire fac parte: un halat pufos, ciocolata calda sau cafea cu lapte, bai lungi si relaxante si creme cu mirosuri bogate.

Si chiar despre una dintre aceste creme as vrea sa va povestesc azi - Rich moisturizing body cream de la Apivita. Crema este din gama Royal Honey, la fel ca si unul dintre gelurile mele de dus preferate al carui review l-am facut aici si pe care ar trebui sa il cumpar iar, daca stau sa ma gandesc putin. Revenind la crema de corp de la Apivita, pot spune ca o iubesc, iar mai jos va ofer si cateva argumente.

Apivita royal honey

In primul rand mirosul de miere este delicios, bogat, dar totusi nu prea incarcat. Si, de asemenea, natural. Nu am simtit nicio nota artificiala in el, ceea ce este un mare plus din punctul meu de vedere. Daca la cremele de fata incerc sa evit parfumul pe cat posibil, la cele de corp este exact invers.

review apivita

Textura este pe placul meu. Desi inainte de folosire ma asteptam sa fie o crema onctuoasa (probabil asociind cu mirosul), am avut placuta surpriza sa descopar ca are o textura lejera, care intra extrem de repede in piele.

royal honey

crema corp miere

Si hidrateaza foarte bine! Dupa folosire, pielea ramane fina, fara a fi si uleioasa sau lipicioasa. Eu o folosesc in fiecare seara, dupa dus, iar dimineata picioarele mele inca sunt hidratate. Nu va mai zis ce placut e sa adormi in mirosul acesta minunat!

Crema de corp de la Apivita contine 98% ingrediente naturale, printre care miere de cimbru, ulei de masline si de migdale, unt de shea si aloe.


Ca sa concluzionez, daca va doriti o crema de corp usoara, dar hidratanta, care miroase divin, va recomand sa treceti pe la Sensiblu si sa mirositi Apivita rich moisturizing body cream din gama Royal Honey. S-ar potrivit minunat si intr-un cadou de Craciun, alaturi de gelul de dus din aceeasi gama.

Voua ce creme de corp va plac?

You Might Also Like

20 comentarii

  1. imi place tare mult, nici nu trebuie sa mai zic ceva! este foarte hidratanta! imi plac produsele lor toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma topesc dupa cremele de corp cu parfum dulce ! Le ador !.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce textura faina are, cred ca miroase demential. Eu folosesc momentan o crema sub dus de la Nivea si una de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are intr-adevar un miros minunat. De la Avon nu am incercat nimic, insa crema sud dus de la Nivea e foarte nice pentru zilele in care te grabesti.

      Ștergere
  4. In general folosesc un lapte de corp de la Uriage, dar am si cateva creme preferate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nimic de corp de la Uriage, doar pentru fata.

      Ștergere
  5. Chiar m-ai facut curioasa in legatura cu aceasta crema. Eu folosesc de la DM o crema... dar acum am uitat cum ii zice si mi s-a si terminta :P Dau de veste cand recumpar.

    Oricum crema aceasta de la Apivita o voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că ai reușit să o cumperi și îți place 😘

      Ștergere
  6. De la Apivita am testat doar produse pentru par, voi incerca si restul produselor lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut și eu sampon, dar cu dermatita mea nu am putut să îl folosesc prea multă vreme 😞

      Ștergere
  7. Ador cremele de corp cu miere. Trebuie sa o incerc si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele Apivita sunt de top asa ca am si eu in plan sa incerc cateva de la ei. Inca nu stiu cu ce voi incepe, dar cert este ca imi doresc tare mult sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei de la Apidava au produse tare faine si de calitate. Crema aceasta cu miere cred ca miroase asa frumos! Toamna si iarna am nevoie de hidratare in plus pentru corp asa ca as testa si eu crema recomandata de tine. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc cu succes cremele de corp si in general cosmeticele cu miere. In acest moment nu am Apivita in casa, dar am folosit si sunt incantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar dacă au preț un pic mai mare, chiar sunt bune ❤️

      Ștergere