Fardurile de pleoape Melkior

05 septembrie

Odata cu trecerea timpului, am observat ca am cam renuntat sa experimentez cu fardurile. M-am setat la paletele mele naked Urban Decay, am mai adaugat Lolita de la Marc Jacobs si cam asta e tot. Desi in colectia mea nude-urile sunt la putere, uneori mi se intampla sa admir anumite farduri colorate care apar pe piata, mai ales primavara, dar inima parca nu ma lasa sa arunc banii.

Totusi, nu am putut trece peste oferta Melkior: 1+1 gratis la fardurile mono, plus o paleta pentru rezerve cadou, la comanda a mai mult de 6 farduri. Tinand cont ca un mono e 20 de lei la pret intreg, asta inseamna ca la reducere paleta de 6 farduri a costa doar 60 de lei! Evident, am dat repede o comanda, care apropo, a venit super rapid.


Culorile pe care le-am ales sunt de vara si nu gandite sa fie purtate toate odata. Cateva m-am gandit ca le-as putea folosi ca accent colors (le utilizez pe linia de jos a ochiului), iar unele sunt potrivite pentru zi de zi, chiar combinate.


Calitatea este ok, mai ales tinand cont de pret. Mi se pare comparabila cu cea a fardurile de la Sleek. Fardurile shiny mi se par cele mai bune, urmate de cele metalice. Culorile mate sunt un pic prafoase si cam patchy, dar cu un pic de incapatanare, se pot aplica bine. 

Mai jos va las cu swatchuri, ca sa vedeti si voi cum arata direct pe piele. Am ales sa pun in paleta mea de farduri Melkior tropical green, gold rush, emerald, air blue, fragile si sweet pink, iar preferatele mele sunt fragile si gold rush.


Tropical green (fard mat) si gold rush (fard metalic):


Emerald (fard sidefat) si air blue (fard sidefat):


Fragile (fard sidefat) si sweet pink (fard mat):


Voi aveti vreo culoare preferata de la ei pe care ar trebui sa o pun pe lista? Recunosc ca mi s-a facut pofta sa mai experimentez putin, asa ca vanez iar o perioada de reduceri. Va recomand sa va abonati la newsletter-ul lor, deoarece au tot timpul oferte. De asemenea, ce alte produse Melkior va plac? 

You Might Also Like

17 comentarii

  1. Nu am încercat fardurile lor, dar am încercat alte produse și știu că sunt foarte bune. Voi cumpăra și paletă cu farduri, îmi plac nuanțe. le

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce culori super vesele are paleta aceasta de la Melkior.

    RăspundețiȘtergere
  3. Preferatele mele sunt ojele Holo, dar imi plac si fardurile metalice mai ales ca pot fi aranjate cum iti doresti intr-o paleta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bune si accesibile sunt fardurile lor, chiar sunt de o calitate exceptionala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie îmi plac tare rujurile de la Melkior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am niciun ruj de la ei. Le recomanzi pe cele clasice sau pe cele lichide?

      Ștergere
  6. Fardurile si produsele Melkior in general sunt produse foarte bune.Si mie imi plac mult iar paleta ta are culori superbe

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu astept perioada de reduceri ca sa mai completez nuantele pe care nu le am. A farduri tare bune cei de la Melkior ^_^

    RăspundețiȘtergere
  8. Surprinzator, dar sa stii ca mi-a atras atentia tropical grenn din nauntele alese de tine... ma uit si eu sa vad ce nuante mai sunt. Caci am si eu pofta de testat produse :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumusel tropical green. Merge de minune sub linia ochiului!

      Ștergere
  9. Nu am încercat paleta aceasta. Îmi plac mult culorile, trebuie să recunosc

    RăspundețiȘtergere