Preferatele lunii octombrie

01 noiembrie

Am oprit postarile tip "Preferatele lunii" pentru ca pur si simplu nu prea mai aveam ce sa va povestesc. Stand toata ziua acasa, nu am mai avut ocazia sa ma machiez prea des si nici timp sau chef deosebit sa ma joc cu produsele ca pe vremuri. Dar lucrurile incep sa revina la normal, fapt ce ma bucura la maxim. Pentru mine, ritualul de machiaj de dimineata e ceva ce ma relaxeaza si ma face sa incep ziua intr-o nota pozitiva. De asemenea, ingrijirea tenului, serile de SPA si alte momente asemanatoare imi fac viata mult mai frumoasa. Superficial, stiu :D

De fapt, ceea ce voiam sa spun este ca in luna octombrie am strans suficiente chestii care sa merite o postare noua!


Fondul de ten Bourjois Healthy Mix este o mare dragoste mai veche (aici puteti citi un review facut in 2012 - a trip down the memory lane :D). Dar stiti cu e cu iubirile astea, le mai uiti si te iei cu altele. Asa am facut si eu pana luna trecuta, cand am profitat de reducerea de 20% de la Sephora. Apucasem sa iau un fond de ten de la Chanel, dar am trecut si pe langa standul Bourjois si m-am gandit ca sigur nu are cum sa imi strice si un fond de ten convenabil ca pret si mai usor de inlocuit. Il iubesc! Daca aveti ocazia trebuie neaparat sa il incercati daca va plac fondurile de ten cu acoperire medie.

Blush-ul de la Lancome, nuanta Sheer Amourose e dragut si perfect pentru toamna, dar nu neaparat un must, dat fiind ca exista alternative mult mai ieftine pe piata. Din pacate, lumina din poza nu e tocmai potrivita pentru a reflecta culoarea sa, dar promit sa revin cu un swatch cat de curand.

Iluminatorul Becca Shimmering  Skin Perfector Spotlight in nuanta Opel e discret si natural. Daca vreti sa incercati varianta crema, ca cea din poza, precum si pudra, va recomand sa cautati in Sephora pachetul special travel-size. Are un pret super prietenos, sub 100 lei, iar produsele, deci mici, tin o vesnicie!


Cand vine vorba de ingrijirea tenului, simt ca din toate minunatiile pe care le folosesc, Gold Mask 24k de la Peter Thomas Roth si The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% merita mentionate. Masca hidrateaza si lumineaza instantaneu, un lucru de care am mare nevoie in ultimul an, iar niacinamidele ma ajuta mult atunci cand simt ca mi se incarca tenul. Daca o folosesc seara, dimineata deja simt ca tenul e mult mai ok si curat.


La final, as vrea sa mentionez Bioderma Hydrabio Brume Spray. Imi plac mult produsele din aceasta gama, asa ca m-am bucurat cand am auzit ca s-a lansat un spray special. Eu il folosesc seara pe ten, inaintea aplicarii serumurilor, precum si imediat dupa epilare. Senzatia este racoritoare si de hidratare usoara.


Voi de ce v-ati indragostit luna care a trecut?

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Mie tocmai ce mi a ajuns astazi o comanda in care am avut sparay ul Bioderma, insa am senzatia ca pluverizeaza ciudat si parca pierde produs... in plus se aude un tacanit in interior cand agit tubul 😞 din pacate nu nu m am uitat la niciun tub in farmacie ca sa mi pot da seama daca al meu are o problema sau este normal 😞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ștefania, cred ca ai unul cu defect :( mie îmi place foarte mult pulverizator și îți pot confirma că nu se aude nimic în interior când agit. Mai bine scrii site-ului unde au făcut comanda ca să ți-l înlocuiască.

      Ștergere
    2. Ce rau imi pare, de pe Farmacia Tei este luat... o sa il pastrez asa si apoi imi voi achizitiona altul... nu cred ca mai pot face ceva din moment ce l-am utilizat...😓 multumesc frumos pentru raspuns!🤗

      Ștergere
  2. De mult nu am mai apucat să fac un articol cu preferate.. Ar trebui sa fac unul pentru ultimile 3 luni cred:)).
    Și eu ador iluminatorul de la Becca! E preferatul meu din categoria de lichide.
    Și Niacinamida de la TO îmi place mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce produse faine! Am si eu pe lista fondul de ten de la Bourjois.😇

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondul de ten de la Bourjois aș vrea și eu să îl încerc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tot zis sa imi cumpar si eu produsele The Ordinary, caci sunt foarte laudate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de produse minunate! Eu m-am indragostit luna trecuta de corectorul de la Huda..

    RăspundețiȘtergere
  7. In octombrie, m-am indragostit de rujul de la Pupa cu putin sclipici, care hidrateaza foarte bine buzele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fondul de ten de la Bourjois este unul dintre preferatele mele. Are un preț super accesibil și își face treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut și eu fondul de ten Bourjois și acum mi s-a făcut dor de el. 😍 Este fain!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce produse faine vad aici! Multe sunt si pe lista mea si printre ele si fondul de ten Bourjois. Preferata mea de luna trecuta a fost crema de fata noua din gama Aslavital, Farmec.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am folosit un iluminator de la Loreal pe care-l ador si mi-a placut mult crema hydrabio de la bioderma

    RăspundețiȘtergere
  12. Bioderma si Becca este si pe lista mea

    RăspundețiȘtergere
  13. Este foarte interesant spray-ul, mi-ar trebui si mie, nu stiam ca exista asa ceva. Eu sunt innebunita dupa BB cream de la Shiseido cu spf 50, ziceam ca dupa vara nu o sa o mai folosesc dar imi place asa mult ca nu o pot lasa :)

    RăspundețiȘtergere