Mascara BADgal Bang benefit

09 septembrie

Pentru ca imi place foarte mult sa incerc diferite mascara, iar in ultima vreme am intrat in posesia unui numar impresionant de produse de acest fel, m-am gandit sa revin cu o serie de review-uri. Astazi o sa il supun la test pe cel de la benefit BADgal Bang. M-am bucurat cand am primit cadou o varianta travel size, mai ales ca vazusem pe net o groaza de articole la lansare.


Cand vine vorba de un rimel, pe mine ma intereseaza cateva lucruri: forma periutei, efectul asupra genelor si modul in care se comporta odata aplicat. Deci sa o luam pe rand...

Periuta mi se pare perfecta. In primul rand mie imi place faptul ca este plasticoasa, cu perisori bine individualizati. De asemenea, dimensiunea este ideala pentru ochii mei. Mi s-a intamplat sa folosesc rimeluri bune, cu care insa ma mazgaleam pana la sprancene la aplicare, indiferent de cat de atenta eram.

mascara benefit

Efectul asupra genelor este wow. Sa nu ma intelegeti gresit, am gene relativ normale, deci cam toate mascara folosite sunt okish, dar unele chiar fac diferenta. Cred ca se vede clar din poza faptul ca alungeste si confera volum (exact ca in reclamele TV :)). Si ce imi place cel mai mult si mai mult este faptul ca efectul pare un pic natural. Adica evident ca se vede ca folosesc rimel, dar nu incarca deloc si nici nu lipeste extrem de mult genele una de cealalta. As vrea sa mentionez ca rezultatul depinde si de momentul in care il folositi. La inceput este mai lichid, dar la vreo doua saptamani de la desfacere parca devine mai bun, fiind mai dens, fapt ce ajuta mult la crearea volumului.


Lumina din cele doua poze difera deoarece au fost facute in zile diferite. Initial, pozasem doar varianta cu rimel, dar apoi mi-am dat seama ca nu aveti cum sa va dati seama cat de bun e daca nu vedeti si varianta de dinainte, cu genele normale. Ca un fapt divers, scuzati ochii obositi, dar micuta mea e foarte solicitanta in ultima vreme nu prea reusesc sa dorm prea mult.

rimel benefit

Din pacate, cand bine vorba de rezistenta, nu mai pot sa il laud deloc. Recunosc ca l-am folosit in perioada de canicula, cand transpiram mult, dar totusi nu justifica faptul ca in 2-3 ore aparea o usoara pelicula neagra sub ochi. Totusi, am observat ca treaba asta difera mult si de ten, asa ca mi s-a  intamplat sa incerc rimeluri care pentru mine erau super si la alte persoane curgeau sau invers. Sa luam spre exemplu Better Than Sex de la Too Faced (review aici), care a fost super mega laudat, iar mie nu mi s-a potrivit din acelasi motiv. Prin urmare, tinand cont de celelalte puncte forte, daca sunteti in cautarea unui rimel nou high-end, as zice sa riscati sa luati varianta travel si sa va faceti o parere proprie. Poate aveti noroc si nu curge deloc.

Voi l-ati folosit cumva? Imi puteti spune cum se comporta? Daca nu, ce rimel preferati?

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Am folosit rimel cu ani in urma, si ultimul folosit a fost Show de la Dior, dar rimelul perfect nu l-am gasit inca, asa ca raman la extensii de gene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am tot gandit sa imi pun extensii, dar nu am mai ajus. Cine stie, poate in viitorul apropiat :D

      Ștergere
  2. De cand imi doresc sa o incerc! Cu prima ocazie ma duc in sephora si o sa o cumpar! 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. nu l-am folosit, dar daca zici ca nu rezista, nu are sens :D
    eu am unul preferat de la essence, de printese :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot auzit de cele de la essence, dar inca nu mi-am cumparat. Pun pe lista :D

      Ștergere
  4. Eu nu l-am folosit, tocmai pt ca am auzit ca e foarte lichid si fiind destul de scumpicel nu am vrut sa dau banii aiurea pe el. Preferatele mele acum sunt: Better Than Sex Mascara - Too Faced si Scandalash - Melkior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Better Than Sex me gusta! De la Melkior nu am incercat,insa...

      Ștergere
  5. Foarte fain arată acest mascara odată aplicat!! Din păcate, nu l-am testat. Sper ca la mine să fie mai rezistent. 😘

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu l-am folosit si daca zici ca apare negreata in timp sub ochi nu ma atrage. Recomand cu drag Scandalash de la Melkior,. Chiar este un rimel bun, rezistent si ofera alungire si volum genelor. Pentru 40 de lei eu zic ca merita sa-l incerci

    RăspundețiȘtergere