Un pic de shopping nu strica niciodata...

23 iulie

Daca in anii trecuti m-am cam dat in stamba cand a venit vorba de reduceri, de aceasta data am fost super cuminte, pentru ca nu am avut timpul necesar sa caut prin magazine. In plus, mi-am indreptat atentia catre articole mai basic si comode. Cand o sa incep serviciul probabil ca o sa chitai ca nu am cu ce sa ma imbrac, insa zilele astea traiesc in hainele "de parc" sau "de Mega Image" :))

Cele doua dati cand am ajuns in mall m-au convins ca reducerile sunt din ce in ce mai bune, insa cantitatea de "carpe" din magazin a crescut asa de mult, incat trebuie sa pierzi mult timp pentru a selecta chestiile frumoase. De nevoie, a trebuit sa ma misc repede, dar tot m-am ales cu cate ceva. Preturile au fost foarte bune, cel mai scump lucru fiind o bluza de 79 de lei. 

Tricoul asta verde este de la koton si a costat o suma derizorie, pana in 20 de lei. Este dintr-un material super fin, iar culoarea imi place foarte mult. Inca nu am apucat sa il port, dar vine foarte bine cu pantaloni scurti albi sau cu jeans obisnuiti.


Vedeta sesiunii de shopping este acest tricou asimetric, de la Reserved. A fost tot in jur de 20-25 de lei si, de cand l-am luat, l-am purtat non stop. Este comod, fun si se potriveste la orice tip de pantaloni scurti.


Tot de la Reserved este si tricoul de mai jos si tot in jur de 25 de lei a fost. Pentru ca mi-a placut super mult buzunarul care il scoate din anonimat, am luat masura s, desi ar fi trebuit xs. Dar cand il bag in pantaloni se asaza bine si nu iti dai seama ca e maricel. Oricum, masurile din magazinul asta sunt suspecte rau. Si ce nu imi mai place la ei sunt materialele rochiilor. Vazusem online o gramada de modele superbe, dar cand am ajuns in magazin am fost dezamagita de cat de ieftine pareau.


De la Stradivarius am plecat cu o salopeta super draguta. A trebuit si aici sa fac o concesie si sa o iau o idee mai mare (alte masuri nu aveau), dar se vede super bine. In plus, e comoda si se poate purta fara sutien. A costat doar 60 de lei.


 Tot de la ei am cumparat si o rochie tip maiou, foarte stramta (40 lei). Eu port genul acesta iarna, cu ciorapi negri mati si cu un cardigan sau taior pe deasupra. In picioare merg ghete sau cizme.

De la Zara am luat doua chestii mai fancy. Prima este o rochie neagra dintr-un material moale, ce se aseamana cu pielea intoarsa. Merge purtata la birou sau cand ies in oras si arata bine atat cu balerini, cat si cu pantofi cu toc. A costat 60 de lei.


Cea mai scumpa achizitie a fost bluza de mai jos, care a costat 79 de lei. Mi-a placut mult modelul si faptul ca se poate asorta atat la un outfit business, cat si la o pereche scurta de jeans, cu platforme albe in picioare.


Cam astea au fost achizitiile mele. Destul de slab, stiu. Dar na, poate recuperez in toamna :D Voi ce minunatii v-ati cumparat?

Va pup!
Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

22 comentarii

  1. Imi place tare mult a 2a bluza si salopeta. Par a fi super lejere si usor de purtat oriunde vara asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt super comode. De cand le-am luat le-am purtat de nenumarate ori :D

      Ștergere
  2. Mi-e dor si mie de shopping, iar acum vara sunt multe promotii, trebuie sa profitam de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaparat! Daca as avea de ales, as rezerva o zi intreaga numai pentru shopping.

      Ștergere
  3. Ce hainute frumusele ti-ai luat! Sa le porti cu drag! Ma bucur ca ai gasit hainute frumoase la super preturi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Si eu ma bucur ca am facut "afacere" :))

      Ștergere
  4. Îmi place foarte mult bluza albă. Eu vara aceasta m-am axat pe produse cosmetice. Haine doar 2-3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu invers! Vara asta nu am prea investit in cosmetice. Dar mai e timp! :D

      Ștergere
  5. Salopeta de la Stradivarius este chiar drăguță.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac produsele pe care le-ai ales. Eu mi-am refăcut stocul de tricouri în acest sezon de reduceri ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le porti cu placere. Adevarul e ca merita sa astepti reducerile ca sa iei cat mai multe.

      Ștergere
  7. Putine sau nu, mie-mi plac produsele alese de tine, iar bluza alba e chiar wow. Stii ce nu mai gasec eu cand merg la cumparaturi: bluze sau tricouri cambrate. Nu mai sunt, cred ca nu mai fac. Desi avantajeaza silueta. Numai bluze drepte gasesti, de parca noi nu mai avem forme. Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ca stau sa ma gandesc, ai mare dreptate. Cred ca doar la camasi se mai gasesc genul cambrat, la bluze nu prea. Poate revine moda :)

      Ștergere
  8. Ce lucrușoare drăguțe ai găsit! Eu nu prea am răbdare să caut prin magazine, dar acum mi-ai făcut poftă :-)
    Debora #farmacistonline
    https://www.deboratentis.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte faine toate. Rochita neagra stramta imi place in mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac. Pe aceea inca nu am apucat sa o port, astept sa se lase un pic mai frig, ca sa o combin cu un sacou sau cardigan.

      Ștergere
  10. Ce achizitii bune ai facut. Imi place mult tricoul cu ciucuri si camasa alba. Sa le porti cu placere! Si eu mai stau cuminte putin😁

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce faine dragute ai ales, imi place tricoul verde :)

    RăspundețiȘtergere