O farmacie drive-in in Bucuresti?

06 octombrie

Scriu destul de rar despre lansari sau comunicatele de presa pe care le primesc. Astazi fac o exceptie pentru ca mi s-a parut un subiect foarte interesant. Nu stiam ca in Bucuresti exista o farmacie drive-in, pe principiul McDonald's :) Se pare ca nu este nou deschisa, insa eu abia acum aud de ea.


Este vorba de Farma Drive Centrofarm (bulevardul Nicolae Caramfil nr. 4), care functioneaza dupa cum urmeaza: clientul comanda produsele din masina, le plateste si le  primeste. Mai mult, se poate face si o pre-comanda de produse online sau telefonic. Comenzile se pot transmite pe adresa farmadrive@centrofarm.ro sau apeland la numărul de telefon 0725.680.151. Astfel, in momentul in care ajungi in Farma Drive, produsele comandate sunt deja pregatite. Tinand cont ca programul este non-stop, acest serviciu mi se pare foarte folositor in cazuri de urgenta, stiti voi, de genul care se intampla numai noaptea, cand trebuie sa alergi prin tot Bucurestiul ca sa gasesti ce ai nevoie.

De asemenea, toti clientii care vor face cumparaturi in intervalul orar 00:00 – 06:00 in luna octombrie vor primi automat cadou un voucher in valoare de 15 lei care poate fi folosit la achizitionarea produselor din orice farmacie Centrofarm.

Voi stiati de acest serviciu?


You Might Also Like

0 comentarii