Review: John Frieda Sheer Blonde Conditioning Treatment

13 noiembrie

De cand va amenint ca voi face un review mastii de par John Frieda Sheer Blonde Conditioning Treatment cred ca numai eu stiu. Ba chiar am si terminat-o de ceva vreme si am cumparat una noua. In octombrie am dovedit si samponul din aceeasi gama, asa ca mi-am amintit de pozele care ma asteptau gata pregatite. Ce scuza sa mai am?

Am tot auzit despre gama John Frieda, asa ca am decis sa incerc o masca si samponul Sheer Blonde. Eu le-am achizitionat din Anglia, dar cred ca se gasesc si la noi, dar online. Exista produse speciale atat pentru parul blond (gama Sheer Blonde), cat si pentru cel brunet (Brilliant Brunette). Toata viata am considerat ca am parut castaniu deschis, pana cand am descoperit ca nuanta mea e considerat blond inchis :) Tinand cont de acest lucru si de faptul ca am suvite blonde, am asteptat cu nerabdare sa vad efectele acestor produse atat de specifice.


Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca produsele Sheer Blonde nu contin decoloranti sau ceva de genul care sa deschida parul. Mai degraba este vorba de o tehnologie speciala care scoate in evidenta reflexiile blonde. Din cauza diverselor produse pe care le folosim si a elementelor cu care intram in contact zilnic (praf, poluare, murdaria din aer etc), parul isi pierde din stralucire, se incarca si da impresia unei culori mai inchise. Mai mult, daca vorbim despre un par vopsit blond, acesta poate parea uscat, tern. Sheer Blonde il protejeaza de toate cele enumerate mai sus, de aici si impresia de "blonzire".


Despre sampon nu am nimic deosebit sa va povestesc, nu am simtit ca de unul singur face vreo diferenta. Dar despre masca am cuvinte de lauda. Vine intr-un recipient de plastic (150 ml) si este spornica. Textura este cremoasa, iar mirosul foarte placut. Producatorul recomanda folosirea ei in doua moduri: zilnic pentru trei minute sau o data pe saptamana pentru deep conditioning, pentru 15 de minute. Eu am folosit-o cam de 3 ori pe saptamana, lansand-o sa actioneze in jur de 7 minute dupa caz si rabdare. In tot acest timp, parul meu a avut un aspect foarte placut, fiind hidratat si fara fire despicate. Mai mult, chiar mi se pare ca scoate in evidenta blondul, facand ceea ce promite de fapt.


Am facut o poza ca sa vedeti despre ce vorbesc. Nu folosesc foehn pentru uscarea parului, iar de dragul postarii nu am folosit niciun alt produs de styling. Dupa se poate observa, suvitele arata bine, natural as zice eu (cam cat de natural pot arata niste suvite blonde :)), chiar daca nu sunt recent facute. Si chiar daca nu este vorba de un efect evident (nici nu promite asta), eu pot vedea o diferenta in ceea ce priveste culoarea si reflexiile blonde.


Voi ati folosit produsele din aceasta gama? Daca da, cum vi se par?

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii