NOTD - Melkior Art Yellow

25 iunie

Ce parere aveti despre un good ol' NOTD? Pe vremuri erau la mare moda si imi aduc aminte cu cata placere le faceam :)

Cam trei luni de zile nu am purtat absolut nimic pe unghii, dar de o saptamana parca m-a apucat nebunia si am schimbat pe rand corai, portocaliu si acum, galben. Nu stiu daca este alegerea corecta, tinand cont ca sunt mai palida decat un vampir, dar ma face fericita de fiecare data cand ma uit la unghiile mele, asa ca...


Am cumparat oja asta de la Melkior anul trecut, cand au avut reduceri, si nu cred ca am apucat sa o folosesc vreodata, dar acum mi-am amintit de ea (Melkior Art Yello). Este intr-o stare perfecta, nu s-a seaparat si nu s-a ingrosat, deci un punct in plus pentru asta.


Fiind o culoare deschisa si relativ dificila, a fost nevoie sa o aplic in trei straturi, astfel incat sa fie complet opaca si sa nu faca dare.  Peste ea am pus top coat-ul CND Vinylux, ceea ce a facut ca uscarea sa fie rapida, cu riscuri minime de accidente. Din pacate, nu pot spune inca cat de rezistenta va fi, dar daca nu sare de pe unghiile mele in urmatoarele doua zile, ma declar multumita.


La final, pot spune ca arata foarte bine si potrivit pentru vara. Voi ce parere aveti?


Voi ce culori preferati pentru vara?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Foarte frumoasa nuanta ojei. Am si eu cateva lacuri de unghii de la Melkior, imi plac dar galben nu am si imi place mult cum arata mai ales acum vara

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit și eu numeroase oje de la Melkior, dar niciodată acest galben deosebit! �� Arată foarte fain pe unghiile tale.

    RăspundețiȘtergere