Rujul Lisa Eldridge Velvet Muse

29 martie

Hello, hello! Stiu ca am cam disparut in ultima vreme, dar e din ce in ce mai greu sa imi organizez timpul astfel incat sa am timp pentru toate. Cand cu serviciul, cand cu Sofia, iar in ora aceea dupa ce doarme ea parca nu am chef de nimic. Recent am descoperit si o carenta majora de vitamina D, ceea ce ar putea explica oboseala extrema. Sper ca voi sunteti bine, atat cat se poate in situatia data. Izolarea la domiciliu ne consuma resursele fizice si psihice, dar este atat de importanta! Ca sa va pastrati starea de bine, v-as recomanda ca din cand in cand sa scoateti fardurile la joaca doar asa, de dragul de a va machia. Chiar daca nu aveti mult timp, e suficient sa aplicati un ruj si un anticearcan si va garantez ca starea de spirit vi se va schimba in bine ;)

Pentru azi, as vrea sa va arat rujul meu preferat, cel pe care l-am purtat toata iarna. Este vorba Lisa Eldridge de Velvet Muse din colectia True Velvet Lipstick.  Daca ma urmariti de ceva vreme, stiti ca Lisa e dragostea vietii mele si v-am recomandat de multe ori sa ii urmariti tutorialele. Deci va dati seama ce bucuroasa am fost cand a anuntat lansarea propriilor rujuri. Deoarece preturile nu sunt chiar mici (26£), am decis pana la urma sa achizitionez un nude. Recunosc ca mi-ar fi placut o nuanta mai deschisa (Velvet Beauty), insa stocul s-a epuizat rapid, asa ca am optat pentru the next best thing.

Velvet lipstick

Velvet Muse este un ruj nude inchis, usor maroniu. Initial am crezut ca nu mi se potriveste, eu fiind obisnuita cu nuante mai deschise, piersica, dar pana la urma am decis sa il pastrez si nu imi pare rau. A fost o adevarata provocare sa surprind culoarea reala, deoarece in poze iese usor mai deschis decat este cu adevarat, dar sper ca am reusit sa ma apropii cat de cat mai aproape de realitate.

Lisa Eldridge Lipstick

Rujurile True Vevet sunt deosebite datorita texturii lor care pare de catifea. Pe buze se transpun ca un ruj mat. Desi senzatia initiala e de buze catifelate, sa stiti ca usuca exact ca un ruj mat normal. 

Velvet collection

Mie imi place sa il port fara niciun creion aplicat, doar tapodandu-l dupa aplicare usor, cu degetele, pentru a difuza culoarea. Daca il vreti mai intens, este suficient sa insistati un pic. Avand buzele foarte uscate si roase tot timpul (prost obicei, stiu), cel mai bine e sa folosesc inainte balsamul de buze Atoderm de la Bioderma, dar recunosc ca uneori uit... Asa ca am hotarat sa va arat cum arata fara sa fi hidratat buzele in prealabil.

True Velvet Lipstick

Velvet Muse on lips

Velvet Muse swatch

La final, asa, pentru un pic de incurajare, va pun o poza facuta cu mine astazi - nepieptanata si fara alt machiaj in afara de Velvet Muse :)

Vevet Muse selfie

Voi cum va descurcati in aceasta perioada? Va mai machiati?

Va pup si curaj, trecem noi si peste asta!


You Might Also Like

13 comentarii

  1. Arata luxuriant, iar culoarea te prinde de minune. :D Si eu mai dau cate-un ruj din cand in cand, in rest cam uit de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca am mai auzit de acest brand, dar imi place atat ambalajul, cat si culoarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie neapărat să o cauți pe Lisa pe youtube. O să te îndrăgostești de ea!

      Ștergere
  3. Foarte fauna nuanta rujului!
    Da, eu ma machiez aproape zilnic si exersand ma descurc din ce in ce mai bine cu fardurile cel putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Eu doar ocazional în perioada asta, aștept să putem ieși afara ca să mă dau în stambă 😁

      Ștergere
  4. Este tare frumoasa nuanta rujului, imi place si ambalajul, eu pun pret si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pentru mine contează ambalajul, deși poate nu ar trebui. E într-adevăr de calitate ❤️

      Ștergere
  5. Ce mult îmi place nuanța rujului tău. Este exact genul de ruj la care apelam mai mereu când ieșeam din casa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu un pic mai peachy! Tu ai buze frumoase și cred ca ți se potrivește orice culoare ❤️

      Ștergere
  6. Tot aud de Lisa Eldrige! Parca e o onoare sa ii incerci rujul! Arata demential designul si detaliile. Culoare imi place mult!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 Așa e, se dau rujurile ei ca pâinea caldă, deși nu sunt tocmai ieftine...

      Ștergere
  7. Iti vine absolut minunat acesta culoare. Mare nebunie xu rujurile astea, tare mi-ar placea și mie unul! ��

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere