7 conturi de Instagram non-beauty

17 ianuarie

Nu stiu daca voi sunteti consumatoare de Instagram, dar mie imi place foarte mult, asa ca am un cont pe care postez foarte des. Fotografie mi se pare o modalitate foarte interesanta de exprimare, iar unele dintre conturile preferate mi se par geniale. Si pentru ca as vrea sa iesim un pic din rutina, m-am gandit sa va arat 7 conturi non-beauty pe care le urmaresc. Mi-a fost greu sa aleg, dar iata preferatele mele (ordinea de prezentare e aleatorie):

Minimal Living (click aici)
Estetica Kasiei este fix pe gustul meu. Mereu ma uit pe pozele ei de home decor cu placere si mi se par inspirationale.


Humphrey and Grace (click aici)
Julia pozeaza mult viata "la tara". Peisajele surprinse de ea sunt minunate.


All that is she (click aici)
Dominique are un cont unde primeaza creativitatea. Are niste idei super amuzante care, de cele mai multe ori, sunt puse in practica de ea si cele doua fete ale sale.


This wild idea (click aici)
M-am indragostit de Maggie de la prima poza. Pe langa faptul ca acest catel este ireal de fotogenic, mi se pare ca duce o viata tare interesanta.


Loki the wolfdog (click aici)
Salbaticia care reiese din pozele cu Loki e minunata. Ma ia un dor de duca de fiecare data cand ma uit la ele, desi viata nomada nu e tocmai pe stilul meu.


Harlow and sage (click aici)
Iar un cont cu catei, dar care merita, credeti-ma. Cei trei catei sunt mortali si se iubesc enorm. Mereu raman cu zambetul pe buze dupa ce urmaresc contul lor.


Humans of New York (click aici)
Nu urmaresc HONY pentru fotografie, ci pentru povestile din descriere. Desi initial a pornit din New York, Brandon a ajuns pana in Africa. Seria despre genocidul din Rwanda mi s-a parut extrem de emotionanta si, totodata, informativa. Puteti sa il urmariti si pe Facebook.


Care sunt conturile voastre preferate de Instagram?

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Multumesc mult pentru aceste sugestii minunate. Eu nu stiam nici unul dintre aceste conturi. Am inceput si eu sa le urmaresc pe primele 3

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante conturile prezentate de tine. Ma bucur ca le-ai impartasit... acum le urmaresc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am nici un cont preferat, dar imi plac cele propuse de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe conturi de Instagram! Într-un timp și eu foloseam mult Instagramul, iar contul meu preferat este acesta https://www.instagram.com/aaraataamaa

    RăspundețiȘtergere
  5. Conturile mele preferate de Instagram sunt cele cu decoratiuni interioare si vacante!

    RăspundețiȘtergere
  6. Conturile mele preferate de Instagram sunt cele cu animale, natură și beauty.

    RăspundețiȘtergere
  7. Extraordinare conturile!! Primele 2 îmi plac la nebunie! Ne mai trebuie și altceva în afară de makeup/beauty..
    Sincer.. sunt mai multe, nu îmi vine acum un exemplu. Îmi plac în general cele minimaliste, needitate ireal... Adică modificat fundalul șamd

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce faine sunt pozele de pe contul All that she is. Eu nu prea petrec mult timp pe Insta, asa ca nu am nici preferati.

    RăspundețiȘtergere