SPF series: Bioderma Photoderm BRONZ SPF 30

17 august

Oficial vara e pe sfarsite, dar stiu ca multe dintre voi mergeti in concediu inclusiv in septembrie. De aceea, m-am gandit sa continui articolele din SPF series. De aceasta data am un mini review pentru Bioderma Photoderm BRONZ SPF 30. Zic mini, deoarece nu am apucat sa il folosesc intens, ci doar de 2-3 ori, in oras. Din pacate, l-am primit cand deja ma intorsesem din vacanta si nu am putut sa il pun la treaba ca lumea. Insa m-am uitat online si am vazut lume care il lauda.

SPF bioderma

Prima chestie care iti sare in ochi cand vezi produsul este faptul ca este un ulei bronzant, lucru destul de inovativ intr-ale dermatocosmeticelor, cel putin din ce am vazut prin farmacii (ma puteti corecta daca gresesc). Insa ce ma entuziasmeaza cel mai mult si mai mult este faptul ca poate fi folosit inclusiv pe par! Stiu ca multe dintre noi ne concentram pe fata si corp si uitam de el si de faptul ca soarele il poate deteriora.

Bioderma Photoderm BRONZ SPF 30 ofera protectie UVA si UVB si, conform producatorului, si protectie biologica interna, adica protejeaza si stimuleaza mecanismul de autoaparare al pielii (imunitatea) in timpul expunerii la soare. Totodata, interesant este ca promite si stimularea  si intensificarea bronzului.

Fiind un ulei uscat, inseamna ca intra repede in piele si nu lasa pelicula grasa. De asemenea, este transparent si nu pateaza hainele. Are si un miros discret, dar placut, deci daca va stiti alergice la parfum, ar fi bine sa il testati un pic pe piele inainte. Nu mi se pare ca ingrasa parul, dar eu am ales sa nu il dau spre radacina. 

Imediat dupa aplicare:

protectie SPF

Dupa ce am intins produsul:

bronz sanatos

Voi l-ati folosit? Ce parere aveti despre conceptul de ulei uscat?


AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYPROPYL DIMETHICONE BEHENATE, METHYLPROPANEDIOL, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOIN, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ASPARTIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT, JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, COPPER GLUCONATE, ACETYL HEXAPEPTIDE-1, ISOPROPYL MYRISTATE, DECYL GLUCOSIDE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, TRILINOLEIN, ACETYL TYROSINE, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, OLEOYL TYROSINE, COCO-GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, TRILINOLENIN, TRIOLEIN, OLEIC ACID, TRIPALMITIN, TRISTEARIN, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DEXTRAN, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM).

You Might Also Like

17 comentarii

  1. Il folosesc si eu, imi place ca intra rapid in piele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat acest produs dar chiar m-ai facut curioasă! 💙💙💙

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea de ulei uscat imi place. Interesant si util ca se poate folosi pe piele si par.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ulei uscat mi se pare o mare inventie, ce bine ca exista la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac produsele Bioderma. Pe acesta nu l-am incercat dar pare fain 😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Uleiul acesta este super! Eu mai am de la ei încă 2 produse pentru plajă, plus un lapte de corp după plajă. Cele mai bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu l-am utilizat dar îmi plac produsele de la bioderma foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele Bioderma sunt întotdeauna minunate. Mi-ar plăcea să testez și eu acest produs pentru bronz. 😘

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce tare e conceptul asta, nu stiam de el, este foarte convenabil ca intra asa bine in piele si nu lasa pielea uleioasa

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avea si eu nevoie de el!! Multumim de prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu l-am folosit când am fost la mare și m-am împăcat tare bine cu el. Nu mi-a plăcut ca o data ce ți-a intrat in ochi sau te-ai atins la ochi ustura rău

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu știu dacă voi ajunge la mare anul asta, dar îmi doresc tare mult sa încerc acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  13. L-am folosit si eu vara aceasta, e foarte ok si eficient.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu l-am incercat inca, dar am in plan. Chiar pare fain tare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu il folosesc si ma inteleg tare bine cu el ^_^

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am incercat pana acum acest ulei, dar sunt indragostita de produsele de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  17. Inca un produs incantator de la Bioderma ♥️ Ma super incanta ideea unui produs de genul asta! Nu mai auzisem de el pana acum.

    RăspundețiȘtergere