Laura Mercier crème brûlée honey bath

07 septembrie

Vine toamna si abia astept sa imi petrec o parte din seri in cada, cu o carte buna alaturi. Sa vezi nebunie cand apar si mandarinele alea bune, le iau cu mine si nu ma mai fac vazuta cam doua ore. Si nu, nu exagerez deloc, domnul Très Chic poate depune marturie! 

Evident, pentru ca am mare slabiciune pentru aceasta activitate, imi place sa incerc toate nebuniile de relaxare (bombe de baie, saruri, uleiuri, spumante), asa ca nu m-am putut abtine sa nu iau un set de la Laura Mercier, care contine faimosul honey bath si soufflé body crème, editia Crème brûlée. In apararea mea pot spune ca am luat varianta mini, deci nu am aruncat cu tot portofelul pe fereastra :D

honey bath

Crema de corp numita pretentios soufflé body crème am inceput sa o folosesc recent, deci inca nu ma pot pronunta, dar borcanelul de honey bath mai are putin si se termina, asa ca mi-am format o parere destul de clara pe subiect.

Asa cum ii spune si numele, Laura Mercier honey bath are o textura mai grosuta, asemanatoare cu mierea. De aceea, in pachet am primit si o baghetuta de lemn, care ajuta la distribuirea corecta a produsului sub jetul de apa. Pentru ca sunt o obsedata intr-ale baii, mie imi place sa folosesc cam doua masuri, dar cred ca ar fi suficienta si una. Oricum, produsul este spornic si se consuma destul de greu.

Laura mercier bath

Mirosul este divin, nu am ce zice. Divin si delicios. Imbie la relaxare maxima si nu are deloc acea tenta chimica pe care am mai intalnit-o la alte creme. Totusi, tinand cont de pretul destul de ridicat, as zice ca nu rezista suficient de mult. Imediat ce se disperseaza in baie e puternic, dar pe masura ce se formeaza spuma, incepe sa isi piarda din intensitate. De asemenea, dupa ce ies din baie si ma sterg, nu prea il mai simt pe piele.


Venind vorba despre bule, zic ca isi face treaba destul de bine. Spuma este destul de bogata si se mentine in apa o perioada destul de lunga de timp. Pe mine personal ma enerveaza la culme spuma acea care, imediat ce ai intrat in cada, devine o pelicula trista ce dispare in cateva minute. Mai jos o sa vedeti un filmulet de cateva secunde, unde am incercat sa va demonstrez ce si cum.


Un alt lucru care imi place este faptul ca nu usuca absolut deloc pielea, asa cum o fac alte produse asemanatoare. Am avut la un moment dat un spumant de la Avon parca, si cand ieseam din cada, simteam nevoia sa folosesc o tona de crema hidratanta.

Si ca sa inchei poliloghia, as zice ca Laura Mercier honey bath nu este un produs extraordinar. Ma asteptam la mai mult din partea lui, tinand cont de cat de mult se vorbeste despre el pe internet si pretul destul de ridicat. In comparatie, minunatiile de la Lush m-au impresionat mai mult. Totusi, daca aveti buget si sunteti super pasionate de bai relaxante, puteti incerca o varianta mini, asa cum am facut si eu. Mirosul este foarte placut si, per total, contribuie la o baie relaxanta.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii