Ganduri despre "mamicie" si Bebe Drag

19 septembrie

Stau cu laptopul in brate si o urmaresc cu coada ochiului pe Sofi, care s-a hotarat sa se trezeasca dupa vreo 40 de minute de somn, cu o energie care ar putea alimenta o racheta cu traseul Pamant - Luna si inapoi. Deci s-a dus cu seara linistita si cu planurile de a-mi aduna gandurile. Uneori simt nevoia sa ma ingrijesc de exterior (o baie relaxanta, manichiura, o vizita la coafor), dar alteori vreau sa ma ocup si de interior, sa ma reconectez cu mine, cea de dinainte. Pana la urma, o mama fericita inseamna si un copil fericit. Cand stai 90% din timp cu un copil sugar, cam toate gandurile tale, vrand-nevrand, se invartesc in jurul lui. Nu va spun ce amuzant e ca la 3 dimineata sa nu poti sa adormi pentru ca iti canta in minte "Un motan cat un pisoi" (varianta in care nu mai vrea sa vina acasa pentru ca are burta plina, nu cea in care il calca masina). Asa ca, desi fac tot posibilul sa tin pasul cu tot ceea ce se intampla in sfera de beauty si sa nu raresc prea tare articolele pe blog, uneori imi este destul de greu. In schimb, am devenit foarte preocupata de cremele ei, hainele ei, mancarea ei, chiar daca incerc sa fiu cat mai relaxata si sa nu exagerez.  Desi urasc sa gatesc, glumesc cu dl. Très Chic ca cine stie, poate peste jumatate de an o sa fiu experta in bucatarie (aham, dream on, honey :P). Oricum, daca imi ziceai toate astea acum un an, as fi ras copios.

Cand am auzit ca cei de la VIVANATURA urmeaza sa lanseze o gama noua, special pentru bebelusi, m-am aranjat un pic si am dat fuguta cu Sofi la purtator, ca sa vad despre ce este vorba. Produsele Bebe Drag (nu-i asa ca numele este super dulce?) sunt hipoalergenice, naturale si procesate la rece. Deoarece ingredientele sunt intre 99% si 100% naturale, gama este perfecta pentru pielea delicata a bebelusilor, fiind testate dermatologic si oftalmologic. Lipsa ingredientelor ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranti, petrolatum sau derivati petrochimici fac ca produsele sa fie atat de sigure incat, chiar si in cazul in care sunt ingerate (nu ca acest lucru ar fi de dorit!), nu fac niciun rau.

Mai jos va las cu descrierile fiecarui produs in parte. Daca va face ceva cu ochiul, sa stiti ca gasiti gama Bebe Drag in magazinele naturiste, farmacii, reteaua DM si pe site-ul vivanatura.ro.

:

Ingrijire bebelus

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii