Flori de cires | L'Occitane Cherry Blossom Folie Florale

02 martie

Saptamana trecuta am "gustat" un pic de primavara in magazinul L'Occitane din Afi Palace Cotroceni. Gama Cherry Blossom Folie Florale miroase minunat si proaspat, a flori de cires.


Apa de toaleta 50 ml - elibereaza la inceput note de varf minunate de bergamota si mandarina; notele de mijloc dezvaluie accente de flori de cires alaturi de tradafir si violete, care apoi se topesc in note de baza subtile de mosc.
Gel de dus 250 ml - notele vibrante de floare de cires sunt dezvaluite in momentul dusului, cand gelul elibereaza un ingredient activ care curata delicat si protejeaza pielea.
Lapte de corp 250 ml - este ca o atingere de petale, lasand pielea catifelată, hidratata si invaluita intr-un parfum fructat floral, scanteietor.Crema de maini 30 ml – preferata mea, este imbogatita cu unt de Shea, confera hidratare si netezire mainilor, iar formula sa non-grasa este absorbita imediat.


Cred ca data viitoare cand voi scrie despre L'Occitane va fi cand voi face review-ul cremelor de maini de la ei. Am deja vreo patru daca o adaugam si pe cea cumparata din Rio :D

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii