Am incercat masajul facial!

18 ianuarie

Din pacate, ieri nu am avut cea mai frumoasa zi, deoarece a trebuit sa lucrez. Asa ca astazi am dormit pana tarziu, m-am uitat la un film, iar acum ma pregatesc sa fac o baie. Pana sa se umple cada, m-am gandit sa profit de starea zen in care sunt si sa va povestesc despre ce am experiementat saptamana trecuta. 
Cand cei de la Vivien Kondor Studio mi-au propus sa ii vizitez si sa aleg o procedura pe care sa o incerc, m-am uitat pe site. Deoarece este atat un salon de infrumusetare, cat si un studio de yoga, am ramas un pic pierduta printre descrierea diverselor proceduri, care mai de care interesante. Intr-un final am decis sa incerc ceva nou, la care pofteam de multa vreme, masajul facial. Si pentru ca nu doream sa renunt si la beneficiile cosmetice, am intrebat daca se poate face o combinatie intre cele doua.
Salonul este aflat in partea de nord, pe strada Nicolae Caramfil 59, iar eu am ajuns intr-o seara de marti, dupa o zi grea de munca si cateva drumuri grabite prin oras. Asa ca va dati seama ca abia aseptam sa ma las rasfatata. In cele cateva minute inainte sa fiu preluata de cosmeticiana, am facut cateva poze prin salon.Totul este nou si foarte chic.


Mi-au atras atentia si ojele marca proprie. De fapt, Ramona Toader, cea care detine salonul, mi-a marturisit ca in urmatoarele luni urmeaza sa lanseze si o linie cosmetica a carei imagine va fi Rona Harner.


Cand am ajuns si in fata patului de masaj, am avut placuta surpriza sa vad ca urma sa fiu rasfatata cu cateva produse Babor si Yon-Ka. Andreea, cosmeticiana care s-a ocupat de mine, a fost extrem de draguta si mi-a raspuns la absolut toate intrebarile. M-am gandit ca daca tot ma aflu in fata unui specialist, de ce sa nu profit si sa aflu mai multe informatii despre proceduri.


Andreea a inceput cu demachiere a tenului, dupa care a aplicat lotiunea tonica. Odata pielea pregatita, a urmat masajul facial. Desi se foloseste ulei, nu exista contraindicatii pentru persoanele care au pielea grasa, deoarece produsele sunt adaptate fiecarui tip de ten. Eu am beneficiat de un tratament cu ulei Yon-Ka pentru piele sensibila, deoarece am o iritatie pe frunte. Totusi, m-am bucurat cand am aflat ca restul fetei arata foarte bine, deci banii cheltuiti pe diferitele creme nu au fost aruncati pe fereastra :D


In timp ce ma lasam rasfatata de miscari mangaietoare, dar ferme, am aflat ca scopul masajului este atat igienic, cat si estetic, acesta avand rolul in pastrarea stralucirii pielii si vitalitatii dermului. Daca este facut cum trebuie si cat mai des (cam o data sau de doua ori pe saptamana), pielea nu isi pierde din elasticitate si, odata cu trecerea timpului, va parea mai tanara si mai ferma. Masajul facial se efectueaza si pe omoplati, gat, decolteu si umeri, iar miscarile principale folosite sunt de effleuraj (cele mangaietoare, de inceput), energice (ciupituri, tapotare) si vibratorii (de decongestionare). 
Dupa mai mult de douazeci de minute eram aproape adormita si relaxata total. Abia am simtit cand, dupa terminarea masajului, mi s-a aplicat si o masca spuma Babor. 
In timp ce asteptam sa isi faca efectul, am inceput sa pun intrebari si despre produsele Sundari despre care citisem pe site. Aceste uleiuri speciale provin din India, iar Vivien Kondor Studio este singura firma care le importa. Si ma bucur tare mult ca mi-am exprimat interesul, pentru ca mi s-a oferit si un scurt masaj pe brate si umeri, moment care m-a facut sa imi doresc sa revin in viitorul apropiat si sa incerc tratamentul complet.
Dar cum toate lucrurile bune trebuie sa aiba si un sfarsit, dupa zece minute a urmat curatarea mastii si aplicarea cremei de ochi si de fata.


Tratamentul pe care l-am facut eu a costat destul de putin, in jur de 70 de ron si vi-l recomand din toata inima. Cand am ajuns acasa m-am studiat intens in oglinda si am observat ca pielea era catifetala, dar si mai revitalizata, iar efectul s-a mentinut si a doua zi de dimineata. Si chiar daca nu pot ajunge la salon in fiecare saptamana, am decis ca macar sa incerca sa imi fac un masaj acasa, atunci cand ma demachiez, deoarece beneficiile sunt prea evidente ca sa le pot ignora.

Stiu ca am scris prea mult, insa chiar m-a entuziasmat experienta avuta. Sunt curioasa daca voi ati mai facut pana acum un masaj facial si cum vi s-a parut.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii