10 ani de magie L’Occitane en Provence

09 decembrie

L’Occitane en Provence a implinit 10 ani de cand transpune parfumul povestilor mediteraneene in Romania. Cu aceasta ocazie, magazinul din Mall Bucuresti a fost redecorat pentru a deveni un spatiu mult mai personal si cald, un colt aparte plin de arome si cadouri speciale.


L'Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje si a interzis utilizarea ingredientelor de origine animala si testarea pe animale. Cel mai interesant mi se pare faptul ca au imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor.


Gamele L’Occitane includ produse destinate ingrijirii complexe a fetei, a corpului, dar si produse pentru relaxare si rasfat, toate cu ingrediente 100% naturale. Eu va recomand sa incercati neaparat crema de maini cu unt de shea, precum si lotiunea de corp cu verbina. Dupa ce Craciunul trecut a fost rasfatat cu un cadou din gama pentru barbati, Dl Très Chic ca a fost foarte incantat si a devenit fan.


Mai jos am pozat cateva dintre pachetele care mi-au atras mie atentia. Pe site sunt listate absolut toate variantele. Daca doriti sa faceti o surpiza de Craciun cuiva drag, aveti de unde alege. 




Reteaua L’Occitane numara 7 magazine dedicate (Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi) si peste 30 de spatii special amenajate in farmaciile Sensiblu din Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Sinaia, Sibiu, Braila, Galati, Cluj, Tg Mures, Baia Mare. Online ii gasiti pe www.loccitane.ro. 
Pe voi ce va tenteaza?

You Might Also Like

0 comentarii