Review: Ivatherm Sunlight Hydrating face cream SPF50+

25 august

Suntem la sfarsitul lui august, insa zilele insorite nu s-au terminat. Mai mult, trebuie sa ne obisnuim cu ideea de a folosi creme de fata cu SPF tot timpul, inclusiv iarna. Pana vara asta nu m-a incantat niciun produs de fata cu SPF ridicat din cauza texturii si a faptului ca parca nu intra bine in piele, iar machiajul nu se asaza bine. Asa ca atunci cand am primit Sunlight Hydrating face cream SPF50+ de la Ivatherm am fost un pic sceptica.


Pana la prima folosire.


Doamnelor, aceasta crema de fata cu SPF 50 este geniala. Se comporta exact asa cum ar trebui sa se comporte orice crema buna hidratanta pentru fata. Textura este usoara, placuta si produsul intra foarte repede in piele, fara a lasa pelicula grasa. Daca transpirati sau va udati pe fata, nu se va transforma intr-o pasta alba, asa cum se intampla cu alte creme de acest fel. Acest lucru se datoreaza faptului ca Ivatherm Sunlight Hydrating face cream SPF50+ are un filtru chimic si nu mineral. De asemenea, crema ofera protectie pentru ambele tipuri de radiatii solare: UVA si UVB. UVB sunt cele care cauzeaza arderea pielii, insa cele UVA sunt si mai periculoase, deoarece efectele se vad pe termen lung (hiperpigmentatie, riduri, cancer de piele etc).


Ambalajul este unul clasic, in tub, ceea ce faciliteaza aplicarea fara a contamina continutul. In ceea ce priveste mirosul, are un parfum extrem de discret care dispare odata ce crema intra in piele. Un alt plus al acestei creme este faptul ca este hipoalergenica, insa, daca va stiti cu piele foarte sensibila (mai ales in zona ochilor), ar fi bine sa faceti un test inainte. In general, filtrele chimice sunt minunate cand vine vorba de aplicare (nu lasa pelicula alba, intra repede in piele), dar au potential iritant.

Conform site-ului Ivatherm, pretul recomandat este de 59.60 lei. Voi ce crema cu SPF preferati?

Ingrediente Ivatherm Sunlight Hydrating face cream SPF50+:
Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Cyclopentasiloxane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Capryloyl Glycine, Cetearyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Physalis Angulata Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Dimethicone Crosspolymer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Citric Acid, Bht, Tocopherol.

You Might Also Like

0 comentarii