Preferatele lunii - editia autoizolare

28 aprilie

De cand a fost declarata starea de urgenta am iesit afara maxim 30 minute adunat, si asta pentru ca nu ne merge interfonul si trebuie sa cobor in fata blocului ca sa preiau coletele. E greu psihic, dar mai greu e pentru pielea mea, care e intr-o stare destul de proasta: terna, deshidratata, cu perioada in care imi apar cosuri, ca sa nu mai vorbim de cearcanele pana la genunchi. Paradoxal, de cand stau in casa parca am mai putin grija de mine, fiind impartita intre munca, copil, mancare si alte banalitati. Totusi, m-am gandit sa impartasesc cu voi produsele care m-au tinut pe linia de plutire.


Prima care trebuie neaparat mentionata este crema hidratanta Natural Moisturizing Factors + HA de la The Ordinary. Fie dimineata, pranz sau seara, o aplic de fiecare data cand simt ca tenul meu nu mai poate si are nevoie de un ajutor. 




Tot de la The Ordinary este si masca Salicylic  Acid 2% Masque. Este acel pick-me-up de care am nevoie pentru ca, dupa ce o folosesc, se vede clar o diferenta. Tenul este mai luminos si mai proaspat. Stiu, cuvinte banale, dar care descriu la perfectie situatia.


Serul cu acid hialuronic Multi Molecular Hyaluronic Complex MMHC2 de la NIOD este introdus relativ nou in rutina, dar efectele se vad imediat a doua zi.


Fara balsamul de buze Bioderma Atoderm nu stiu cum as mai fi supravietuit. Din cauza umiditatii scazute, buzele mele si ale Sofiei sunt extrem de uscate si crapate. Asa ca fiecare avem balsamul nostru pe care il folosim cu fiecare ocazie. Lasa buzele moi si hidratate.


Elasticul de par de la InvisiBobble mi-a schimbat viata. Am inceput sa il folosesc acum un an, dar nu cred ca v-am mai vorbit despre el. Eu am un par tare pisicos, subtire, care se innoada si se rupe imediat. Ei bine, cu InvisiBobble cantitatea de par pierduta prin rupere s-a diminuat considerabil!


Despre cremele de maini pe care le folosesc in perioada asta am scris aici, asa ca nu le-am mai adaugat pe lista de azi, desi sunt tare importante in rutina zilnica.

Voi sunteti OK? Fara ce produse de ingrijire nu puteti trai in autoizolare? 

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Ce produse faine! Si mie imi plac foarte mult elasticele de par de la InvisiBobble

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc și eu produsele despre care ne-ai povestit în acest articol și de toate sunt mulțumită, însă acel Multi-Molecular HA Doamneee cât de bun este!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crema de maini e nelipsita. Folosesc si eu invisible bubbles pt par si balsamul de buze de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna bine favoritele tale! Am auzit multe pareri bune despre the Ordinary! Poate incerc si eu unul dintre produse care mi s-ar potrivi! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. Serul cu acid hialuronic Multi Molecular Hyaluronic Complex MMHC2 cat are concentratia de acid hialuronic?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi-au fost indispensabile balsamul de buze si crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc mai multe produse tratament in aceasta perioada. Ador accesoriile de par de la Invisibooble.

    RăspundețiȘtergere