Cu Bioderma Atoderm SOS Spray la peste 4000m

21 decembrie

Daca ma urmariti de multa vreme, probabil stiti ca imi place sa va vorbesc despre produsele pentru ingrijirea pielii doar dupa ce le-am testat o perioada indelungata de timp. Asa sunt sigura de efectele lor si nu risc sa va dezinformez. Si, atunci cand e posibil, implic si alte persoane apropiate mie. Astfel, pot afla pareri din mai multe parti, pentru un articol complet.

Asa a fost si cazul produsului Bioderma Atoderm SOS Spray. Mai jos o sa relatez experientele cumnatului meu, nepotelei mele si ale mele (personale si cu Sofi).

Bioderma Atoderm SOS Spray este un produs anti-mancarime, care calmeaza pruritul in 60 de secunde, avand o eficacitate de 6 ore.

Cazul 1: Annapurna, Nepal, Machapuchare Base Camp, peste 4000 metri
Dragos are o piele foarte sensibila, mai ales in zona barbiei, unde se rade. Face in mod constant cojite care il mananca si il deranjeaza. Totodata, ii place sa escaladeze munti. Munti foarte inalti, asa cum este varful Annapurna din Nepal. Deci va dati seama cam ce ar fi trebuit sa se intample cu tenul lui la 4000 de metri, frig intens si igiena relativ precara cauzata de conditiile de pe munte. Dar pentru ca este cumnatul meu preferat si nu am vrut sa sufere, i-am plasat in bagaj versiunea travel size a spray-ului Bioderma Atoderm SOS Spray (50 ml) :D 
Cand s-a intors, am vrut sa aflu parerea lui. Scurt si la obiect, tipic barbatesc, mi-a spus ca l-a ajutat foarte mult. Nu a facut cojite si, atunci cand a simtit mancarime, l-a aplicat si a scapat rapid de ea.


Bioderma spray

Cazul 2: undeva in Romania
Miruna este o fetita cuminte, care iubeste pe toata lumea. Chiar si ficusul din casa. Doar e si el suflet si are nevoie de o imbratisare din cand in cand, nu? Nu contest beneficiile respectivei imbratisari, dar stiu ca Miruna s-a ales cu mancarimi si o iritatie mare pe antebrate. Noroc ca sora mea a fost pe faza si a putut folosi spray-ul (acelasi plimbat prin Nepal de catre Dragos) la cateva minute dupa "contact". Mi-a spus ca mancarimea a trecut instantaneu, desi iritatia a persistat cateva zile.

Caz 3: Bucuresti
In cazul meu, pot zice ca am folosit Atoderm SOS Spray atat in beneficiul personal, cat si al Sofiei. 
Mie imi place sa il aplic dupa ce ma epilez. Nu stiu daca vi se intampla si voua, dar cam la 15-20 minute dupa ce merg la salon, in cescutele bratelor imi apar niste cosuletele (foliculita) care ma deranjeaza vizual cam trei zile, pana cand se estompeaza. Pentru ca acasa aveam varianta mare si extrem de generoasa a spray-ului (200 ml), m-am gandit sa fac un experiment si sa il pulverizez imediat dupa epilare. Noroc ca salonul unde merg eu este chiar la parterul blocului, astfel nu stiu cum as fi aratat cu ditamai tubul dupa mine :) Pot sa zic ca, de cand aplic trucul asta, am scapat de tot de bubite, asa ca in cazul in care aveti aceeasi problema, va recomand sa il incercati. Merge folosit si pe picioare tot asa, dupa epilare, deoarece calmeaza pielea si nu mai apare senzatia aceea de strangere/piele uscata.

Sofi a beneficiat de Atoderm SOS Spray atunci cand a avut ghinionul de a fi muscata de tantari. Eu obisnuiam sa o dau cu Fenistil, dar la recomandarea medicului dermatolog am trecut pe spray-ul de la Bioderma. Cred ca daca aveti copii v-ar mai fi util si in cazul iritatiilor cauzate de haine, scutece sau transpiratie.

spray mancarime

In ceea ce priveste aplicarea, produsul este sub forma de spray (cu jet destul de puternic - cum se vede in poza de mai sus). Desi producatorul indica sa nu fie intins, eu simt nevoia, indiferent de cat de departe tin recipientul de piele (cine stie, poate am eu mainile scurte :D). Ceea ce ma bucura este faptul ca nu e uleios si hidrateaza pe loc, conferind totodata o senzatie de racorire. De asemenea, nu contine parabeni, este hipoalergenic, non-comedogenic, nu pateaza hainele si nu contine parfum sau alcool. Din  experientele relatate mai sus si din punctul meu de vedere, Bioderma Atoderm SOS Spray face exact ce promite, asa ca vi-l recomand cu incredere.

Voi l-ati incercat? Daca nu, credeti ca v-ar ajuta?


Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, SUCROSE STEARATE, SQUALANE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCYRRHETINIC ACID, DISODIUM EDTA, CELLULOSE GUM, COMPLEX NATURAL BREVETAT D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation), POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, LECITHIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, NIACINAMIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 732]

You Might Also Like

37 comentarii

  1. Ador brandul Bioderma, iar acest produs trebuie sa fie ne lipsit din casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc produse de la Bioderma insa nu am incercat acest spary. Sincer Fenistil e apa de ploaie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca mi-ai spus. Eu nu am incercat Fenistil pe mine, doar pe copil. Ma bucur ca acum am alternativa :D

      Ștergere
  3. Nu l-am folosit inca dar suna foarte tentant, mai ales dupa epilat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun, mai ales daca ai piele uscata si obisnuieste sa te manance sau sa te "tina" dupa ce te-ai epilat.

      Ștergere
  4. Bioderma are produse bune, cred ca voi testa si acest produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult brandul. Folosesc o multime de creme de la ei.

      Ștergere
  5. Nu am folosit acest produs, dar pare interesant. Mulțumesc pentru recomandare, voi ține cont de ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar am nevoie de un spray pentru mâncărime,fiindca sufăr de o alergie grava ce ma tine de 6 luni. Mersi de recomandare 🤗

    RăspundețiȘtergere
  7. Neaparat vreau sa il incerc. Pare un produs minune. Dar si mai mult mi-ar placea sau ajung la 4000 de metri. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehehe. Sincer, mie mi se pare prea frig acolo pentru gustul meu.

      Ștergere
  8. L-am folosit si eu si mi se pare foarte bun. Tot dupa epilare il aplic si eu sau vara il pulverizez pur si simplu pe fata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel faceam si eu, dar acum pe fata imi place sa folosesc spray0ul Hydrabio Brume. E ca o apa termala.

      Ștergere
  9. Băiatul meu este cercetaș si are mereu în rucsac un spray sos. L-am luat și la peste��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tare este baiatul tau! Cred ca e super interesant sa fii cercetas :D

      Ștergere
  10. Cred ca la vara il voi incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. La peste 4000 de metri sigur nu voi ajunge, dar in alte locuri, da, asa ca acest ATODERM SOS SPRAY mi-ar fi de folos. Am produse Bioderma, insa nu chiar acest spray.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este un produs tare bun pe care-l folosesc si eu dupa epilare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Merge de minune chiar dacă folosesc ceara sau lama.

      Ștergere
  13. Nu am încercat acest spray până acum, dar pare chiar interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl recomand din tot sufletul. M-a scăpat de niste arsuri făcute la aragaz.

      Ștergere
  14. Nu am folosit acest spray pana acum, insa am ceva asemanator folosit pt fetita: apa termala sau sprayul First de la Forever Living cu aloe vera.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu le ador produsele.. am foarte multe de la ei, multe recumpărate de-a lungul timpului. Abia aștept să testez și eu acest produs, sigur nu mă va dezamăgi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mie imi place si il consider util :) Unul l-am pasat prietenei mele, care are un copil, este foarte incantata de el :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu folosesc pentru muscaturile de insecte un alt spray, dar nu-s foarte multumita de cum s-a comportat la o intepatura de albina si as incerca si altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercat. Ia versiunea mini zi vezi cum îți merge 😘

      Ștergere
  18. Am si eu spray-ul atat in varianta full size cat si mini size si chiar imi e de mare ajutor !

    RăspundețiȘtergere
  19. Sigur mi-l cumpar si eu. Deja e in cos pe Notino si il iau la urmatoarea comanda.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe asta nu l-am incercat, dar îl trec musai pe lista. Imi plac maxim produsele Bioderma si cu doi copiii mi-ar prinde bine în casa.

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu ador produsele Bioderma, chiar sunt foarte eficiente.

    RăspundețiȘtergere