Ruj Clinique Pop Lip Colour + Primer (Plum Pop)

14 noiembrie

M-am indragostit de ceva vreme de un ruj si am vrut neaparat sa impartasesc frumoasa poveste si cu voi :D Port rujuri rar, iar atunci cand o fac sunt fie culori nude/peachy, fie rosu intens. Asa ca sa nu va mire ca dragostea mea este un nude movuliu de la Clinique - Pop Lip Colour + Primer.

Ceea ce face lucrurile si mai interesante, este faptul ca nu am dat deloc bani pe el, deoarece este un deluxe sample primit de la Sephora! Totusi, cand se va termina, cu siguranta il voi cumpara si in varianta normala. Ba chiar cochetez cu ideea de a incerca si alte culori din aceasta gama, atat de bine m-am inteles cu el.


Acest ruj Clinique este special deoarece este 2 in 1, primer si ruj. Primerul nu face ca produsul sa ramana mai mult pe buze, ci sa le hidrateze si sa le uniformizeze. Efectul il veti vedea in poze. Deoarece am prostul obicei de a-mi roade buzele foarte mult, erau destul de distruse in timpul "sedintei foto". Totusi, rujul a ascuns destul de mult aceasta problema.


Culoarea se numeste Plum Pop si este un nude mai inchis, usor spre mov. Insa, in functie de culoarea de baza a buzelor, se deschide un pic. Cel putin acesta a fost cazul meu.

Clinique Plum Pop

Formula rujului Clinique - Pop Lip Colour + Primer este cremoasa, iar efectul final este un pic glossy, ceea ce confera o idee de volum buzelor. Imi mai place foarte mult pentru hidrateaza si se simte comod pe buze. Din pacate, in ceea ce priveste rezistenta, nu pot zice ca este extraordinar, dar pe mine nu ma deranjeaza acest lucru. Se transfera usor, iar luciul dispare destul de repede. Insa culoarea ramane mult mai multa vreme, dar mai estompata.

Clinique Pop Lip Color Primer

Pretul la Sephora este de 112 lei, dar puteti astepta perioada reducerilor pentru un 20% discount. Chiar va recomand sa mergeti in magazin si sa il incercati. Cred ca o sa va convinga sa il cumparati ;)

Va pup!

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Arata tareee bine acest rujulet! Nu stiam de el dar ma incanta faptul că este 2 in 1! Chiar m-ai facut curioasă!💖

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata tare bine rujuletul acesta! Are o nuanta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Are o nuanta minunata rujul de la Clinique, ceva asemanator port si eu toamna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult nuanta, este potrivita in orice moment al zilei, multumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce frumoasa e nuanta , iti vine tare bine si la fel cred ca mi-ar sta si mie

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar imi place tare nuanta! Se vede minunat pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult nuanta si felul in care se vede pe buze. Pana acum nu am incercat nici un ruj de la ei. Cremele Clinique imi sunt mai familiare

    RăspundețiȘtergere