Brow Wiz Anastasia Beverly Hills

03 martie

Pot sa spun cu mana pe inima faptul ca Brow Wiz de la Anastasia Beverly Hills este creionul meu de sprancene preferat. Il folosesc de ani de zile, ANI, si inca nu i-am gasit un inlocuitor pe masura.


Pentru ca parul meu e saten deschis cu suvite blonde, culoarea care mi se potriveste este Medium Brown, dar recent am cumparat si un Soft Brown, ca sa fac diferenta. In poza am trasat o linie cat mai usor posibil, iar apoi am insistat, ca sa vedeti pigmentul si modul in care se aplica.



Ok, ok, Delia, dar ce face acest creion de e asa special incat sa te dea pe spate? Pai, cam trei lucruri ma incanta. Nu zic, poate or fi si alte produse in comert care sa livreze asemanator, dar nu cred ca pe toate odata. 

Primul lucru este faptul ca mina este extrem de subtire, astfel incat pot trasa cu usurinta "firisoare de par" discrete. Textura e minunata, nici foarte moale, dar nici cerata, iar pigmentul se transfera foarte bine pe sprancene, astfel incat, aplicat cum trebuie, nici nu iti dai seama ca e acolo. Stiu ca unele persoane prefera creionele mai tari, dar mie mi se par greu de folosit, mai ales ca pierzi mult timp ca sa obtii culoarea dorita, iar finish-ul nu-mi pare foarte natural.

creion sprancene

Iar pentru final am pastrat punctul forte, periuta. Imi place pentru ca e suficient de deasa si rigida, astfel incat distribuie produsul foarte bine. Chiar daca nu am timp sa ma ocup de sprancene, stiu ca pot sa le umplu grosier, dau cu periuta si apoi vor arata bine si natural.

anastasia beverly hills

Un singur lucru nu imi place la Brow Wiz Anastasia Beverly Hills: calitatea ambalajului. Spre finalul folosirii, sigur capacul e crapat sau se rupe periuța. Ori la 80 lei/ bucata, mi se pare cam aiurea. 

Sunt tare curioasa daca l-ati incercat sau nu. Daca nu, voi ce creioane de sprancene preferati?

You Might Also Like

25 comentarii

  1. Pentru ca am sprancenele destul de dese, nu am folosit decat la ocazii speciale creion pentru ele, deci nu a meritat investitia intr-unul foarte bun. Dar poate ar trebui... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic cand ne vedem sa il incerci pe al meu ca sigur se potriveste culoarea ;)

      Ștergere
  2. Nu l-am folosit, pacat de ambalaj daca se rupe, este chiar scumpicel si nu ar trebui. Eu folosesc nabla pentru sprancene

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norocul e ca nu stiu cum se face, dar ambalajul se rupe fix la final, cand mai am doua-trei aplicari din produs. Ce insemana nabla? ^_^

      Ștergere
  3. Nu l as incerca din cauza pretului. Poate as lua un gel de sprancene, dar creionul asta nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu gandeam la fel pana sa il incerc. Prima oara am zis ca imi fac un cadou si uite asa, au trecut ani de cand il tot cumpar :)

      Ștergere
  4. Am auzit numai lucruri bune despre acest creion și am să îl incerc și eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele de la Anastasia știu că sunt bune, eu pentru sprâncene folosesc un fard de la Mac, dar acum am optat pentru microblanding și doar la evenimente le mai colorez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma inteleg cu produsele pudra pentru sprancene deoarece mi se pare ca imi ia prea mult ca sa ajung la efectul dorit. Parca creionul e muuult mai rapid si mai precis. Microblending suna bine, doar ca eu nu am curajul sa imi fac, am tot auzit si de cazuri naspa :(

      Ștergere
  6. N-am folosit nimic de la aceasta firma. Am auzit multe persoane ca vorbesc de bine despre aceste produse. Mi-as dori sa incerc si eu acest produs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si fardurile lor au review-uri wow pe net. Am zis ca poate data viitoare investesc intr-o paleta.

      Ștergere
  7. Nu l-am incercat, insa pretul mi se pare piperat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit pana acum creion de sprâncene, nu credeam ca am nevoie,dar parca mi-ar plăcea sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest produs nu l-am incercat, dar pare unul cu care m-as intelege bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu l-am incercat, dar m-ar tenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot am vrut să încerc și eu acest creion de la Anastasia, sper să reusesc cât de curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca apuci sa il incerci, sa imi spui cum ti se pare ;)

      Ștergere
  12. A fost si creionul meu preferat, dar in timp, am descoperit alte produse mai accesibile la pret, la fel de calitative ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Planul meu pe anul acesta este sa am sprancene impecabile. Sper sa-mi si iasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Am Beauty Express, paleta pentru sprancene care am folosit-o 2 ani si e pe terminate, asa ca ma tenteaza un creion de sprancene de la ABH.

    RăspundețiȘtergere