Parul tau vorbeste (APIVITA hair care)!

04 octombrie

Trebuie sa recunosc ca nu am stat niciodata bine la podoaba capilara. Parul meu este foarte fin, iar firul subtire, astfel incat, atunci cand il prind, zici ca e o coada de soricel. De aceea, in perioada sarcinii m-am bucurat enorm, deparece devenise mult mai des si mai stralucitor. Dar stiti zicala din engleza, "what goes up, must go down", astfel ca, la 6 luni de la nastere, a inceput sa cada si sa isi piarda din volum. Mai adaugam pe lista si o dermatita seboreica de toata frumusetea si zic ca aveti tabloul complet.

Cand am auzit ca cei de la APIVITA relanseaza gama de ingrijire a parului, adaugand produse noi, am fost foarte curioasa. Imi place la acest brand abordarea holistica si faptul ca este natural, astfel incat ma inteleg foarte bine cu produsele lor, mastile de fata fiind preferatele mele.


Nature’s hair miracle este un ulei tonifiant pentru toate tipurile de par cu 5 uleiuri esentiale organice si extract de propolis care suna foarte interesant. Se foloseste inainte de samponare, deoarece hraneste si intareste bulbul pilos si parul, stimuleaza si revitalizeaza scalpul, amplifica actiunea produselor de ingrijire folosite ulterior.


Pe langa acestea, puteti gasi game ce contin sampon, masca si balsam care targeteaza probleme specifice ale parului:
  • Gama impotriva caderii parului, cu HIPPOPHAE TONIC COMPLEX
  • Gama impotriva matretii, cu telina, salcie alba si propolis
  • Gama pentru parul gras, cu menta, urzica si propolis 
  • Gama pentru scalp sensibil, cu lavanda si miere
  • Gama pentru utilizare zilnica, cu musetel si miere
  • Gama de hidratare pentru toate tipurile de par, cu acid hialuronic si aloe
  • Gama pentru repararea parului deteriorat, cu masline si miere
  • Ulei reparator rescue hair oil, cu 6 uleiuri pretioase
  • Gama pentru stralucire si revitalizare, cu portocala si miere
  • Gama pentru ingrijirea parului vopsit, cu floarea-soarelui si miere de cimbru
  • Masti pentru revitalizare, hidratare si fortifiere rapida 


Eu am incercat pana acum cam de doua ori Gama pentru hidratare si Rescue hair oil cu ulei de argan si ulei de masline, asa ca va pot spune rapid o prima impresie. Uleiul este usor si, desi am aplicat o gramada, nu a incarcat parul extrem de mult (cum face uleiul de cocos, spre exemplu). L-am lasat in par in jur de 30 de minute, dupa care m-am spalat cu samponul cu acid hialuronic si aloe. Dupa doua samponari am scapat total de uleiul din par. Samponul imi place pentru ca face si spuma si are un miros fresh. 

Dupa aceea am continuat cu balsamul de par. Deoarece podoaba mea capilara nu trece prin niste momente prea bune si mare parte din timp il tin prins, se innoada extrem de tare, astfel incat, de regula, petrec si 20 de minute ca sa il pieptam bine, fara sa il rup. Am observat ca dupa ce am utilizat produsele APIVITA, a fost mult mai cooperant si s-a descurcat mai usor. Masca de par inca nu am reusit sa o incerc, deoarece mi s-a parut ca exagerez tinand cont ca am testat si uleiul, dar data viitoare sigur o pun la treaba. 

Un mare plus este faptul ca nu a agravat dermatita seboreica. La o zi de la spalare nu simt mancarimi si nici nu au aparut cojitele acelea, dar ma astept sa le vad maine. Abia astept sa scap de ea si ma intreb daca nu cumva ar trebui sa achizitionez gama speciala pentru matreata.


Ce parere aveti? Ati incerca ceva de la ei?

You Might Also Like

14 comentarii

  1. Uuuuu! Sunt cel puţin 4 game pe care le-aş încerca :D Nu am probleme cu părul sau scalpul, dar întotdeauna e mai bine să prevenit decât să tratăm. Unde se găsesc produsele? Dacă ai menţionat, mi-a scăpat... Kiss!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti norocoasa! :D Produsele se gasesc in farmaciile Sensiblu sau in magazinul Apivita din Baneasa Shopping City. Pup!

      Ștergere
  2. Am brandul Apivita pe lista mea cu produse de incercat. Mi-e greu sa aleg o singura gama...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o atractie pentru aceste produse chiar daca nu le-am incercat niciodata. Mi-as dori sa incerc si eu produsele de par

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat imi plac produsele lor, te fura in primul rand ca ambalaj :-D

    RăspundețiȘtergere
  5. Par asa interesante <3 Mai ales uleiul de par, eu am o mica obsesie cu uleiurile de par in ultima vreme si incerc sa testez cat mai multe. Legat de dermatita seboreica, probabil ca stii deja ca apare in perioade de stres mai ales. Mie de exemplu mi-a aparut la 8 ani, am si mostenit-o si abia in urma cu doi ani am aflat ca apare in perioadele de oboseala, stres etc. Ce ma ajuta pe mine foarte mult de mai bine de 8 ani este sa ma spal pe cap la maxim doua zile, pentru ca altfel se ingrasa parul si incep mancarimile si cojile si imi cada si parul. Mi-a dat si medicul unda verde la spalat si in fiecare zi si fac si asta perioade lungi, dar cu sampoane delicate. Ideea e sa gasesti un sampon care iti face bine si sa gasesti perioada de timp la care te poti spala pe cap pana incep sa apara mancarimile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult de sfaturi! Asa este, am banuit si eu ca are legatura cu oboseala si stresul. A aparut in sarcina si, de cand cu bebele, e din ce in ce mai rau. Eu apuc sa ma spal la trei zile, dar o sa incerc sa o fac mai des. Sper sa aiba efect!

      Ștergere
  6. Mie îmi place această gamă pentru că are combinații ideale. Eu mi-am luat pentru mătreață și păr gras pentru că 99% din cei cu păr gras au mătreață, sau cel pentru rădăcini grase și vârfuri uscate. Eu am încercat produsele lor și sunt mulțumită, le vei recumpăra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gama impotriva caderii parului ma tenteaza pe mine. O sa ma uit dupa ea ^_^

    RăspundețiȘtergere