Despre increderea in sine si machiaj

25 mai

Ce inseamna machiajul pentru mine?

Alaturi de moda, machiajul reprezinta pentru mine un rasfat, dar si o modalitate de exprimare si infrumusetare. Credinta mea este ca, desi multe dintre noi nu suntem fotomodele, toate avem ceva cu care sa ne laudam. Da, poate nu ai picioare kilometrice si nici cel mai frumos nas din lume, dar ochii sunt deosebiti si spun o poveste de fiecare data cand ii privesti. Sau buzele sunt prea subtiri, iar lumea crede ca pari prea severa, insa gropitele din obraji te fac sa arati adorabil de fiecar data cand zambesti. Stiu ca poate cantarul nu arata exact ceea ce iti doresti, dar atunci cand iti subliniezi talia cu o curea, corpul tau are forma aceea perfecta de clepsidra.


Ceea ce te face unica.

Chiar daca luate una cate una trasaturile nu se incadreaza intr-un tipar de perfectiune, impreuna au un sarm aparte care iti confera unicitate si te fac sa te simti tu. Iar cel mai important este sa completezi aspectul exterior cu o atitudine pozitiva, increzatoare si un suflet bun si tolerant. 


Gandeste-te care e cea mai frumoasa trasatura a ta.

Stiu ca e posibil sa fi citit pana aici si te gandesti ca am vorbit prostii, deoarece nu reusesti sa gasesti acel ceva. Dar imi mentin punctul de vedere! Cred ca nu stii unde sa te uiti sau te-ai lasat influentata mult prea mult timp de persoanele rau voitoare din jurul tau. Tocmai de aceea este important sa fii inconjurata de oameni frumosi sufleteste, prieteni care sa te vada asa cum esti, deosebita! Daca tu nu te poti hotari, intreaba-i pe ei care este trasatura ta forte. S-ar putea sa fii surprinsa de cate variante primesti.

Foloseste ceea ce stii in avantajul tau.

Atunci cand sunt folosite cum trebuie, produsele de machiaj pot deveni un aliat puternic in viata de zi cu zi. Fondul de ten mascheaza imperfectiunile pielii, rujul rosu iti da incredere, iar un rimelul iti scoate in evidenta ochii. Un blush roz, aplicat atat cat trebuie, poate da senzatia de prospetime.
Rimelul L'Oreal Miss Manga Mega Volume este o mascara care confera volum si alungire. Periuta flexibila, cu o forma conica, faciliteaza aplicarea produsului si imbraca si cele mai scurte gene.


Imi place sa folosesc varful periutei pentru separare si pentru a ajunge la coltul interior al ochiului. 


Inainte:


Si dupa...



Ii multumesc Alinei, fotomodelul meu de astazi, dar si o buna prietena. Are un zambet minunat, care transmite o bucurie si o stare de bine molipsitoare. Va recomand si voua sa asortati un suras machiajului realizat! Veti infrumuseta atat ziua voastra, cat si a celorlalti.

Acest articol a fost scris pentru Scoala de Beauty Blogging by L'Oréal Paris. Daca vreti sa ma sustineti, ma puteti vota mai jos.


You Might Also Like

0 comentarii