Portfard de calatorie

16 august

Hello, hello!
Miercuri am decis sa fac o vizita neplanificata in RO, deoarece 15 si 16 august sunt zile libere in Italia. Si cum in general in luna august Milano este un oras cam mort, deja ma vedeam stand singura in casa ca un liliac, doar dormind, mancand si stand pe net. Ma rog, acum ca pun ideea pe "hartie" nu mai mi se pare ca suna ingrozitor, ba din contra! :)
Cei de la Wizz au o politica ingrozitoare cu bagajele, asa ca am putut sa imi iau la mine doar o geanta de laptop. Tinand cont de spatiul mic avut la dispozitie, partea alocata cosmeticelor a fost aproape zero. Totusi, m-am gandit sa va arat ce anume am considerat eu important si am strecurat intr-un mic portfard.


Am folosit un portfard micut si transparent de la Kiehl's, ca nu am probleme la aeroport. 



Tinand cont de regula cu sub 100 ml, am ales sa aduc produse travel size sau mostre. Pentru crema de zi am ales Lancôme Hydra Zen Neurocalm. De fapt, este chiar crema mea zilnica, dar este intr-un borcanel de 50 ml, deoarece a facut parte dintr-un pachet special de la Sephora.
Imi place foarte mult si crema de ochi Estée Lauder Resilience, care este surprinzator de spornica. Am avut-o si in vacanta si vad ca rezista bine pe baricade, desi am folosit-o si dimineata si inainte de culcare.
De la Sephora am primit o monstra de Lancôme Genefique crema. Asa ca 
m-am decis sa o folosesc ca o crema de seara in acest weekend prelungit.
Pentru ca atunci cand calatoresc cu avionul mainile mele au de suferit si se usuca foarte tare, am adus si crema de maini Avojuice Jasmine Juicie, care miroase divin. Review aici.


In ceea ce priveste fardurile, am adus strictul necesar. Rimelul lipseste deoarece nu sunt pretentioasa de fel, asa ca m-am gandit ca il pot folosi pe cel al mamei ;) 
NYX cream blush in nuanta Tea Rose este preferatul meu, i-am facut review aici. Pur si simplu par mai sanatoasa si mai fresh atunci cand il folosesc. 
In timpul verii, nu prea folosesc fond de ten, asa ca mi s-a parut suficient sa aduc concealerul de la Collection: Illuminating Touch.
Tusul de la Physicians Formula este perfect pentru un look winged eyeliner.
Pentru buze am optat pentru glossul de la Maybelline, review aici.

Cam asta a fost "bagajul" meu. Creme de corp si alte nebunii aveam deja acasa in Bucuresti, asa ca totul e in regula zic eu. Voi ce v-ati fi pus in bagaj daca ati fi fost in locul meu?

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii