Probleme cu venele superficiale la suprafata pielii?

30 mai

Doamnelor, trebuie sa recunosc ca imbatranesc, oricat de greu mi-ar fi. Pana acum cativa ani nu credeam acest lucru, dar, odata cu trecerea timpului, am observat modificari ale corpului, mai ales in ceea ce priveste pielea. Evident, cu ingrijire si sport se pot diminua efectele negative, dar, din punctul meu de vedere, trebuie sa depui de trei ori mai mult efort decat ai fi facut-o la 25 de ani.

Cel mai tare si mai tare ma supara aspectul pielii de pe corp. Un kilogram in plus se vede de la o posta, iar orice imperfectiune parca sare in ochi. Sau poate am devenit eu mult prea critica cu mine insami. Cert e ca de un an de zile am inceput sa observ vinisoarele subtiri si rosii care au aparut langa "cescuta" genunchiului. Nu sunt multe, dar sunt. De asemenea, si in jurul nasului parca au aparut niste dungute rosii, inestetice.

Daca sunteti in aceeasi situatie cu mine, sa nu va speriati. Venele superficiale sunt mici vase de sange aflate la suprafata pielii, de culoare rosiatica sau albastruie. Similare varicelor profunde, insa mult mai mici in diametru si impalpabile, acestea pot sa apara pe fata, abdomen si, cel mai adesea, pe picioare. Cauzele aparitiei lor difera: mostenirea genetica, presiunea aplicata in anumite zone (precum masajul prea intens, statul pe scaun ore intregi), practicarea sporturilor care implica sarituri sau inaintarea in varstă, sarcina, expunerea la soare. In urma acestor presiuni, peretii vaselor de sange devin mai fragili, ducand intr-un final la apariţia capilarelor sparte.

De o saptamana am inceput un tratament primit spre testare, Remescar Varice Superficiale. Momentan o sa va povestesc un pic despre el, in cazul in care va intereseaza si ati vrea sa il incercati, insa la sfarsitul verii voi reveni si cu poza inainte si dupa, ca sa vedem daca a functionat. Efectele se vad dupa 2-3 luni, daca il folosesc de 2 ori pe zi. O provocare, ce sa mai!


Remescar Varice Superficiale este un dispozitiv medical sub formă de crema, cu rezultate dovedite clinic, de vindecare si prevenire a aparitiei venelor „in panza de paianjen”. Acesta actionează prin formarea unei bariere la suprafata si in jurul zonei afectate, ce protejeaza pielea de radicalii liberi si accelerează procesul de vindecare. In plus, intareste vasele de sange, prevenind  formarea de noi vene in „panza de paianjen” si hidratează pielea, oferind un aspect catifelat, cu mai putine imperfecţiuni. 

Formula sa pe baza de cristale schimbă modul in care se  reflecta lumina, reducand astfe decolorarea vasculara, iar prin ingredientele active, precum acidul hialuronic si fosfolipide, imbunatateste circulatia si duce la repararea tesuturilor venelor fragile. 

Si, pentru ca vara este sezonul fustelor si al rochitelor, REMESCAR  ne invita sa acceptam provocarea: “Vara aceasta, poarta scurt!”.  Intra pe  https://goo.gl/DPFHYM ca sa vezi ce croieli ti se potrivesc in functie de forma picioarelor si poti castiga o rochie semnata de designerul Corina Vlădescu si alte zeci de premii REMESCAR Varice Superficiale.

Ce spuneti, suna tentant?

  

You Might Also Like

0 comentarii